DNEVNI HOROSKOP ZA 01.01.2023.

Dnevni horoskop za 01.01.2023 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Današnja energija Vas navodi da razmislite o tome da li želite da budete sa nekim u vezi. Ne možete a da ne osjećate sumnju u motive te osobe, iako se ništa konkretno nije desilo u šta možete sumnjati. Ali, trebate biti svjesni da ni ta osoba ne vjeruje Vama u potpunosti.

Ako možete biti iskreni jedno prema drugom, mogli biste se odlično ukolpiti jedno sa drugim.

POSAO: Još nije kasno da iskoristite priliku koju ste dobili juče. Energija je u laganom porastu u odnosu na prethodni period, i time Vam daje vjetar u leđa. Uradite sve što možete prije nego se počnete osvrtati na tuđe komentare.

ZDRAVLJE: Sjemenke gorušice su se koristile kao drevni tretman za otpuštanje. Ponekad ste nevoljni i depresivni bez razloga! Da biste pomogli sebi, fokusirajte se u ovom trenutku na opuštanje svog tijela.

Istezanje samo dva puta sedmično će Vas pretvoriti u drugu osobu, u to smo sigurni. Što više opuštate svoje tijelo, to imate veću mogućnost za napredak.

BIK

LJUBAV: Vi ste srdačni i odani prema ljudima od kojih imate podršku, ali se takođe nemilosrdni prema ljudima koji Vas kritikuju! Današnja planetarna energija sugeriše na to da ćete se suočiti sa velikom dilemom. Čini se da je neko, ko Vam se dopada, pronašao Vašu bolnu tačku i to Vas muči!

POSAO: Samo zato što je nešto označeno kao “posao” ne znači da mora biti zamorno ili dosadno. Pokušajte da unesete malo magije u svoj radni dan sa povećanim pozitivnim stavom. Vjerovali ili ne, ovaj dan možete učiniti zabavnim bez obzira da li previše radite ili ne.

ZDRAVLJE: Danas je dan za promjene. Uradite sve što možete da pomognete sebi. Konačno želite da se fokusirate na sebe i svoje zdravlje. Poznati ste po tome što ste usredsređeni na veće dobro drugih ljudi i time ignorišete svoje potrebe. Razumijete li kuda ovo vodi? Prestanite spašavati svijet i gledajte sebe. I obratite pažnju na ono što Vam tijelo pokušava reći.

BLIZANCI

LJUBAV: Današnje planetarno poravnanje utiče na Vaše emocije. Svjesni ste koliko Vam partner znači, a Vam je ipak teško povjerovati u sve što se dešava, zbog prethodnog iskustva. Ako možete razgovarati o ovome, vidjećete da život ima mnogo toga da Vam ponudi.

POSAO: Vaš stav na početku dana će odrediti kako će se drugi ponašati prema Vama tokom ostatka dana. Ne dajte drugim ljudima razlog da Vas ne vole ili da Vas ne poštuju. Zaslužujete da Vas tretiraju na najbolji način jer Vi i jeste najbolji.

ZDRAVLJE: Ništa Vas ne može okrijepiti kao svježi sok sa puno đumbira. Ove sezone priuštite sebi jednu od najvećih kreacija koje je napravio čovjek, tj sokovnik. Ako nikada niste sami pravili sok, čeka Vas prava zabava.

Ako ste ga naručivali u restoranima, doživjećete pravu nirvanu kada ga pripremite kod kuće. Šargarepa, jabuka i korijen đumbira su odlična mješavina za početak.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti uznemireni zbog uticaja trenutne energije. Volite da ispoljavate svoju bolju stranu pred partnerom, ali kada trebate razgovarati o problemu koji Vas muči, to Vam ne pada tako lako. Bilo bi dobro ako biste se pozabavili pravim problemima.

POSAO: Preuzmite dodatnu odgovornost na sebe. Ako neko zatraži pomoć, nemojte se ustručavati da ponudite svoju asistenciju. Na taj način ćete biti u dobroj poziciji i imaćete više šanse da napredujete u poslu.

ZDRAVLJE: Negodujete kada se pominju životne promjene. Put rijeke se ne mijenja bez prirodne nepogode! Promjena je prirodan proces. Prepustite se energiji života i krenite da radite na sebi. Ko je gazda Vašeg tijela?

Neka odluka se mora donijeti da bi bilo šta što radite bilo vrijedno truda. Hodanje je odlična vježba i dok hodate i trošite kalorije, možete razmišljati šta biste prvo željeli na sebi promijeniti.

LAV

LJUBAV: Ne morate se hvaliti da biste osvojili pažnju osobe do koje Vam je stalo. Današnji planetarni aspekt ukazuje na to da ćete biti u iskušenju da pređete sve granice u nadi da ćete dobiti posebnan tretman.

Sve što treba da uradite je da istaknete svoje divne oči i da budete ono što jeste. Zaista je tako jednostavno.

POSAO: Preuzmite inicijativu i pokrenite stvari na poslu. Nemojte se plašiti da odgrizete više nego što mislite da možete sažvakati. Sa svakim novim zadatkom ćete se dobro nositi. Ne sumnjajte u sebe. Vjerujte u svoje sposobnosti.

ZDRAVLJE: Trenutno ste u dilemi jer ne znate da li da slušate svoje tijelo ili glavu. Poenta je da se prepustite! Sada je vrijeme za planiranje i rad na sebi.

U današnjem vremenu gubimo dodir sa prirodnim procesom i osjećamo blokadu, isfrustrirani smo čekanjem i nezadovoljni nadama koje imamo. Ako želite da vidite trenutnu promjenu, udvostručite unos vode i gledajte šta će se dogoditi!

DJEVICA

LJUBAV: Današnja planetarna energija Vas podstiče da pokrenete razgovor sa partnerom. Ali, to znači da ćete se dotaći i problema o kojima inače nerado govorite. Potrebno je da riješite neke stvari, ali ovo nije najbolje vrijeme za to. Potrudite se da promijenite temu ukoliko dođe do tenzije.

POSAO: Agresija prema drugim ljudima može biti destruktivna ako ne budete pažljivi. Zapamtite da morate da radite kao tim. Nema potrebe da se takmičite sa svojim kolegama. Ideja je da svi radite zajedno. Cilj je saradnja.

ZDRAVLJE: Trebali bi više da vježbate. Aktivnosti kao što su trčanje, plivanje i joga će ojačati Vaša pluća i ubrzati cirkulaciju. Da ne bi došlo do disbalansa, potrudite se da sve unaprijed planirate. Ne osvrćite se na to što Vam se mora po glavi. Napravite sebi raspored i držite ga se.

VAGA

LJUBAV: Današnja planetarna energija Vam pruža izbor po pitanju ljubavnog života. Možete ili previdjeti sve probleme i sumnje koje se nalaze u Vašoj podsvijesti, ili možete ukazati na sve nesavršenosti kojih ste svjesni a koji Vam narušavaju odnos sa partenrom. Bilo bi bolje da zauzmete konstruktivniji pristup, ali u konačnici to je samo Vaša odluka.

POSAO: Vi ste danas važan dio slagalice. Vaša efikasnost na radnom mjestu se uvećava nekoliko puta kada svoju energiju uložite u grupni rad. Dajte sve od sebe da sve ispadne onako kako ste i planirali.

ZDRAVLJE: Ponekad Vam jednostavno nije ni do čega i ne možete sebe smatrati odgovornim za to! Najbolja stvar koju možete učiniti jeste da se držite onoga što znate. Znate, na primjer, da je osam čaša vode dnevni minimum u ishrani (udvostručite ga ako želite).

Takođe znate da Vam je slobodno vrijeme važno (iako se pretvarate da nije). Bez obzira na iznenađenja koja Vam dan može donijeti, utješite se stvarima koje uvijek možete učiniti za sebe.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako Vaš partner insistira na tome da neprestano pokreće rasprave koje Vam ne prijaju, moraćete postaviti neku vrstu ultimatuma. Trenutni planetarni uticaji mogu podstaći na pretjerivanje, pa bi možda bilo najbolje da se pomenuti razgovor održi drugog dana. U ovom trenutku, niko od Vas nije spreman da prizna istinu o tome šta se zapravo dešava.

POSAO: Umjesto da posmatrate sve negativne aspekte trenutnog plana, osvrnite se na prednosti. Razmotrite potencijalne nagrade. Ako previše razmišljate o potencijalnim zamkama, onda je vjerovatno da nećete ništa postići.

ZDRAVLJE: Imate način da izvučete najbolje iz svake situacije. Možete, na primjer, uvjeriti druge da se dobro zabavljate kada ste u stvari uznemireni. Možete se čak i prevariti da mislite da se dobro zabavljate, sve dok ste u centru dešavanja.

Ali, nažalost, ne možete prevariti svoje tijelo. Pružate li svom tijelu ono što mu je potrebno da istinski zablista? Ako ste se u posljednje vrijeme previše forsirali, vjerovatno Vam je najpotrebniji odmor.

STRIJELAC

LJUBAV: Današnje poravnanje planeta Vas navodi da se bavite pitanjima ljubavi. Nažalost, nije sve tako sjajno. Nekako Vam se čini da prelazite svoje granice u ljubavi. Bilo bi korisnije da počnete da razmišljate o tome šta se dešava između Vas i partnera. To sigurno neće pogoršati stvari, tj moglo bi ih čak i poboljšati. Razmislite o tome.

POSAO: Sada je pravo vrijeme da preispitate svoj plan karijere. Predstoji Vam velika promjena, stoga budite spremni na prilagođavanje. Nema smisla ostati na trenutnom putu ako osjećate da Vas nešto vuče u drugom smjeru. Pratite svoje srce.

ZDRAVLJE: Ako niste upoznati sa ekstraktom biljke “bobice saw palmetto”, krajnje je vrijeme da se upoznate. Klinički je dokazano da smanjuje grčeve u stomaku kod žena i poboljšava zdravlje prostate kod muškaraca.

Tema ublažavanja bola važi i za druge aspekte Vašeg života. Bolovi u leđima, vratu, glavobolje mogu se barem djelomično ublažiti povećanjem količine vode koju pijete i povremenim vježbama joge. Ovo su jednostavne, ali dobre preporuke.

JARAC

LJUBAV: Danas niste zadovoljni po pitanju ljubavi. Vaš trenutni partner se ne slaže sa prijedlozima koje imate. Trebate razgovarati o svemu, ali što se tiče bilo čega drugog, danas nemate šansu da promijenite mnogo stvari. Najbolje je da budete iskreni i da kažete kako se zaista osjećate.

POSAO: Zatvorite vrata starim idejama kako biste mogli napraviti mjesta za nove. Trenutno imate mnogo poslova koje niste dovršili a koji uzrokuju mentalni haos u Vama. Završite sav započeti posao i pozabavite se novim idejama.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna energija Vas ohrabruje da prestanete sa konzumiranjem štetne hrane ili velike količine kalorija. Ovo je takođe sjajno vrijeme za post i čišćenje organizma. Ako ste u mogućnosti, detoks sa hladnim sokovima je odličan način da pročistite svoje tijelo.

Boraga, korijen šljunka i buchu održavaju zdravlje bubrega i mogu se dodati u sve sokove. Ako detoks ne dolazi u obzir, proučite neke od biljnih kombinacija za čišćenje organizma koje su dostupne na internetu ili u lokalnoj prodavnici zdrave hrane.

VODOLIJA

LJUBAV: Današnji planetarni uticaj Vas ohrabruje da se pozabavite ljubavnim problemima. Imate pravo da insistirate da Vaše potrebe budu zadovoljene i da Vam se ukaže poštovanje koje zaslužujete, ali takođe možete razmotriti mogućnost da je između vas došlo do nesporazuma. Riječi koje izgovaramo često nemaju uvijek značenje na koje mi mislimo. Možda bi bilo dobro da voljenoj osobi date drugu šansu.

POSAO: Doći će do konfuzie sredinom dana i najvjerovatnije će Vas to poremetiti ako niste spremni da se nosite sa tim. Napravite svoj plan za početak dana, a zatim iskoristite popodne za nastavak. Planovi započeti sredinom dana neće imati veliki uspijeh.

ZDRAVLJE: Današnja astralna energija utiče na Vas u smislu da ste brzopleti i ne razmišljate o onome što govorite. Umjesto da brinete o šteti koju ste mogli nanijeti, pokušajte se malo izolovati od svih narednih nekoliko dana.

Zavirite u svoj um uz meditaciju kao što je joga, koja Vam omogućava da spoznate svoje raspoloženje. Integrišite svoja osjećanja fizičkim aktivnostima. Mi smo jedina bića na svijetu koja imaju sposobnost govora, iako ponekad zaista nemamo toliko toga za reći.

RIBE

LJUBAV: Ako Vaš partner djeluje uznemireno, to može biti zbog danšanje planetarne energije. Između vas može doći do sukoba koji se može ublažiti samo pronalaskom kompromisa.

Problem je u tome što ni jedno od vas neće zaista htjeti to učiniti. Na ovaj način se samo vrtite u krug. Zar ne bi bilo mnogo lakše pokušati i imati malo razumijevanja?

POSAO: Na tragu ste nečeg velikog, tj na korak ste do uspijeha. Dobra vijest je da je ovaj korak mali. Vi ste zapravo mnogo bliži kraju nego što mislite. Držite se. Do večeras očekujte sjajne rezultate.

ZDRAVLJE: Tražite i istražujete stvari koje su Vam promakle u prošlosti. Imate želju da definišete svoje ciljeve. Da biste iznijeli ovu energiju, obavezno se odmarajte i vježbajte. Nema svrhe paliti svijeću na oba kraja!

Kada se osjetite loše, zapitajte se zašto je to tako? Da li se bavite nekom vrstom samosabotaže? Ovsena kaša za doručak je odličan način da pronađete balans jer zob ima blagotvnorna dejstva na organizam.

error: Sadržaj je zaštićen !!