DNEVNI HOROSKOP ZA 02.01.2023.

Dnevni horoskop za 02.01.2023 godine: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE.

OVAN

LJUBAV: Danas niste zadovoljni po pitanju ljubavnih odnosa. Ako tražite tu posebnu vrstu emocije, nećete je osjetiti danas, ali ćete uživati na svakom okupljanju na koje ste pozvani. I iako Vas danas niko neće oboriti s nogu kada je ljubav u pitanju, flert je uvijek dobrodošao što se Vas tiče.

POSAO: Fokusirajte se na svoje ideje i skoncetrišite se. Imate mnogo različitih tangenti koje se kreću u raznim smjerovima. Vaši misaoni procesi su ispravni, ali trenutno ih je potrebno konsolidarisati i pojednostaviti. Na ovaj način ćete biti efikasniji.

ZDRAVLJE: Ako imate cilj na umu fokusirajte se samo na to. Ponekada ste previše opterećeni time što morate stalno da radite stvari na ispravan način. Ova vrsta pritiska se može manifestovati na razne načine.

Možete se odati alkoholu, biti u depresiji i biti ogorčeni prema ljudima koji su Vam bliski. Ako se ovo odnosi na Vas, počnite se baviti tim problemom na prirodan način. Budite fizički aktivniji, idite na masažu, čitajte literaturu koja Vas opušta. Brinite se o sebi najbolje što možete!

BIK

LJUBAV: Energija koja nam danas dolazi sa planeta Vas podstiče da više vremena provodite sa svojim partnerom. Ako ste primijetili da je vaš odnos stagnirao u posljednje vrijeme, pokrenite se i krenite da upoznajete nove ljude i samim tim ćete pustiti svježu novu energiju u svoje živote. Ovo nije vrijeme kada trebate da padate u depresiju i sada je prilika da zablistate na svim dešavanjima.

POSAO: Ovo je odličan dan da se pripremite za buduće korake u karijeri. Poduzmite korake koji će Vam pomoći da postavite čvrste temelje za svoj uspijeh. Napravite stabilnu bazu od onoga što imate na raspolaganju, koja će se kasnije koristiti kao polazna tačka.

ZDRAVLJE: Imate mogućnost da vidite van granica okvira i da zavirite u budućnost, ali to je vizija koja nije tako sjajna i imate problem da pričate o tome. Da biste spojili ovaj talentat sa praktičnim stvarima, trebali biste da pronađete partnera za vježbanje.

Napravite plan koji se tiče budućnosti i zajedno sa svojim partnerom za vježbanje se držite istog. Zajedno možete oblikovati svoje ciljeve i ostvariti ih!

BLIZANCI

LJUBAV: Ako Vam djeluje da ne privlačite tipove ljudi koji Vam se dopadaju, možda tražite ideal koji ne postoji. Energija koja nam danas dolazi sa planeta Vam sugeriše da zaboravite na detalje i jednostavno se zabavite na zabavi na koju ste pozvani. Nemojte razmišljati o ljubavnim odnosima i samim tim nećete vršiti pritisak na sebe. Sve će doći u svoji vrijeme

POSAO: Ne pokušavajte nekoga drugog natjerati na nešto što on ili ona nisu voljni da urade. Što više insistirate i pokušavate da ubijedite tu osobu, on će se sve više opirati. Svo laskanje, šarm i slatkorječivost ovog svijeta neće promijeniti mišljenje ove osobe.

ZDRAVLJE: Čudite se ljudima koji djeluju kao da znaju šta žele i kako to da postignu. Zapamtite da Vaša refleksija pripisuje mnogo zasluga drugim ljudima, a u isto vrijeme lišavate sebe istog.

Prekinite to da radite i nemojte sebe da upoređujete sa drugima i nemojte da manipulišete drugima kako biste izbalanisarli nesigurnost koju osjećate. Otvoreno komunicirajte sa ljudima koji rade stvari koje biste Vi željeli raditi i iznenadićete se toplim pristupom i željom da Vam pomognu!

RAK

LJUBAV: Trenutna planetarna konfiguracija sugeriše na to da niste sigurni u sebe i djeluje kao da pravite jedan korak naprijed a dva unazad. Možda ste imali loša iskustva u prošlosti koja su Vas navela da tako mislite o sebi. Umjesto što ovo radite sebi, možda je najbolje da krenete naprijed i donesete konačnu odluku kada je u pitanju ova situacija.

POSAO: Informacije koje danas prikupite će biti od velike važnosti. Uvjerite se da su informacije koje dobijete organizovanje tako da ih možete bolje razumjeti. Danas nema potrebe donositi nikakve zaključke. Jednostavno uporedite podatke koje imate pred sobom.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje je tu da Vas ohrabri u potrazi za istinom. Ovo je kao da holivudska glumica izvršava rediteljeve želje, stvarajući nešto uzvišeno. Drugim riječima, odglumite svoje fantazije!

Zapamtite da morate planirati kako biste sve uspješno obavili. Odlična stvar za planiranje su obroci koje ćete jesti narednih nedelju dana. Pravite plan na početku svake sedmice. Imaćete ogromne koristi od ovoga, kako fizički tako i emocionalno i finansijski.

LAV

LJUBAV: Ovo bi bilo idealno vrijeme da organizujete zabavu i pozovete prijatelje i poznanike na istu, kako stare stare tako i nove. Iako ne očekujte nikakvu vrstu strasti sa nekim, flerta će svakako biti i štaviše, verovatno ćete uživati u svakom minutu koje provedete sa tom osobom.

POSAO: Vodite računa o svom poslu danas. Ne pokušavajte da preduhitrite sebe kako biste dokazali nekom drugom da ste spretniji nego što zaista jeste. Ovo će Vas samo unazaditi. Krenite od početka.

ZDRAVLJE: Ovo je predivan period koji Vam omogućava da pravite planove za budućnost. To uključuje dizajniranje kuće, planiranje putovanja ili organizovanje zdravstvenog režima za naredna tri mjeseca.

Imate sve što Vam je potrebno: odlučnost, preciznost, kreativnost i viziju. Iskoristite svoju energiju kao antenu koja seže u budućnost. Kako želite da izgledate i kako da se osjećate za 3 mjeseca? Iskoristite svoju odlučnost i vještine da to i ostvarite!

DJEVICA

LJUBAV: Danas ćete se osjećati kao da morate izabrati jedan od dva puta koji su pred Vama. Možete se potpuno prepustiti planovima i ciljevima na kojima ste Vi i Vaš partner odlučili da radite zajedno, ili možete krenuti samostalno. Nijedan pristup nije baš realističan ili praktičan. Ako oboje želite da napredujete, morate biti avanturistički nastrojeni.

POSAO: Danas ste u nestabilnoj poziciji. U Vama je velika količina nagomilane energije. Oslobodite se iste tako što ćete ići u šetnju ili na trčanje umjesto da svoje frustracije istresate na kolegama sa posla.

ZDRAVLJE: Danas osjećate veoma jaku energiju. Sa jedne strane napredujete po pitanju svojih planova, a sa druge strane imate potrebu da se fokusirate na jedan cilj. Iskoristite trenutnu energiju da izgradite zdravu strukturu u svom životu.

Radite jogu, na primjer. Nabavite prostirku za vježbanje i sve ostalo što Vam je potrebno od opreme. Organizujte svoje vrijeme tako da možete vježbati nekoliko puta sedmično. Iskoristite odlučnost koju posjedujete kako biste napredovali.

VAGA

LJUBAV: Trenutno planetarno poravnanje Vam daje priliku da učinite nešto u vezi sa potencijalnom vezom u koju planirate da stupite. Šta god da se dešava, čini se da sudbina interveniše i nanosi Vam oštar udarac.

Ako želite da krenete u ozbiljnu priču sa ovom osobom, onda ste motivisani da učinite nešto u vezi sa ovom situacijom. I, nemojte da mislite da je prerano donositi ovakve zaključke.

POSAO: Možete napraviti sjajan napredak u svom poslu danas tako što ćete unovčiti jednu od svojih brojnih ideja. Učinite to tako što ćete se fokusirati na ono što Vam je najvažnije i predstaviti to na konkretan način. Morate imati jasne namjere.

ZDRAVLJE: Srce Vam je na mjestu danas. Postoje trenuci u životu koje bismo voljeli dokumentovati na neki način. Neki od tih trenutaka su na primjer osjećaj koji imate nakon zdravog obroka, nalet energije kada završite trening, emocije koje imate prema bliskim ljudima.

Sve su to veličanstvena, svakodneva iskustva koja možemo imati besplatno, sve dok vodimo računa o svojim potrebama.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Biće Vam teško da odlučite koju taktiku da primjenite u vezi sa bliskim odnosom. Trenutna planetarna energija budi neku vrstu ambivalentnosti u Vašem stavu. Znate da želite da budete sa tom osobom, ali u isto vreme ne želite da izgubite svoju slobodu. Možda bi Vam pomoglo da razmislite o tome šta Vam je prioritet.

POSAO: Danas ćete napraviti ogroman uspijeh. Nemojte se plašiti da to uradite. Tlo na kom se nalazite je čvrsto. Bićete prepoznati i nagrađeni za svoju nevjerovatnu odanost i fantastično pamćenje. Nemojte se ustručavati da se pohvalite svojim kvalitetima.

ZDRAVLJE: Uživate pod svjetlima reflektora, ali i to može postati dosadno kada ste konstantno u centru pažnje! Iskoristite energiju trenutnog aspekta kako biste probudili svoje unutrašnje svjetlo i posvetite sebi više vremena.

Obratite posebnu pažnju na svoju ishranu. Vaša ishrana uspostavlja zdravstvene obrasce koje ćete iskusiti. Za sjajnu kosu, pijte čaj od agrimoni biljke!

STRIJELAC

LJUBAV: Trenutno planetarno poravnanje Vas navodi na razmišljanje o tome da li želite ostati u odnosu u kom se trenutno nalazite. Sa jedne strane žudite za slobodom, a činjenica je da čeznete za tim da možete da radite šta želite i kada to želite.

Sa druge strane, proveli ste toliko vremena zajedno i uz malo truda biste mogli imati savršen odnos. Nemojte žuriti sa odlukom. Slušajte svoje srce.

POSAO: Frustracija zbog posla koji radite će danas biti na vrhuncu. Osjećate se kao da ste okovani lancima. Ne brinite se. Ovo je kosmička poruka koja Vam govori da usporite i budete strpljiviji.

ZDRAVLJE: Odovjite vremena za sebe. Ispunjeni ste velikom količinom energije i morate sami odlučiti šta raditi sa tim. Sa ovom energijom možete mnogo toga da uradite.

Kao prvo, vježbe koje radite mogu Vas dovesti u stanje transa. Ne propustite ovo! U Vama se nalazi mnogo iscjeljujuće energije, a ovaj tranzit je način da iskoristite tu energiju za sadašnju i buduću upotrebu.

JARAC

LJUBAV: Iako se jako dobro slažete sa voljenom osobom, jedan sukob Vas je jako uzdrmao. Trenutni položaj planeta nudi priliku da razgovarte o tim stvarima. Na ovaj način ćete riješiti probleme i nesuglasice koje imate.

POSAO: Danas ćete biti produktivniji nego inače. Fokusirani ste na zadatak i to Vam pomaže da svoju energiju usmjerite na ono što je važno. Ovo je Vaša tajna uspjeha danas.

ZDRAVLJE: Često se nalazite u sredini i to nije uvijek nužno dobro. Često budete između dva prijatelja koji se ne slažu, usred pokušaja da ostvare više ciljeva odjednom, usred pokušaja da dođete od tačke A do tačke B bez povrede ili da razočarate bilo koga.

Ovako se samo iscrpljujete! Kako biste pokrenuli svoju unutrašnju srž, fokusirajte se na ishranu i vježbanje. Učiniti sve što je potrebno da oživite ova dva područja života kako biste imali mir koji priželjkujete.

VODOLIJA

LJUBAV: Moraćete da se pokrenuti ukoliko tražite ljubav svog života. Bilo bi dobro ako biste isprobali nešto drugačije. Morate se ažurirati. Svidjećete se kako sebi tako i drugima. Energija koja dolazi sa planeta Vas dovodi u kontakt sa emocijama.

POSAO: Pazite kako radite i sve prvjeravajte više puta. Niko neće biti tolerantan prema greški koja je napravljena na brzinu. Imaćete više poštovanja od ljudi sa kojima radite ako odvojite vrijeme da sve detaljno provjerite i budete strpljivi.

ZDRAVLJE: Napredujete u tome da osmislite svoj tajni plan. Nema čega da se stidite! Tajni planovi su zapravo paktovi koje sklapate sa samim sobom i način da izazovete sebe i da u isto vrijeme budete zaštićeni od javnog nadzora.

Sada je sjajno vrijeme za izolaciju. Uljepšajte svoju kožu tako što ćete piti veće količine vode tokom dana, poboljšajte tonus mišića vježbama i odmarajte kada god imate vremena!

RIBE

LJUBAV: Energija koja nam dolazi iz današnjeg planetarnog poravnanja dobro utiče na Vas i sugeriše da treba da se družite sa ljudima. Ako ste pozvani na zabau, očekujte zaista dobar provod.

Ne očekujte da će se desiti nešto konkretno po pitanju ljubavi, ali u svakom slučaju će biti zabavno pričati o tome. Barem nećete upasti u neugodne situacije.

POSAO: Ovo je sjajan dan da tražite unapređenje, povišicu ili posebnu uslugu od nekoga sa kim radite. Ako tražite posao, možete biti sigurni da će svi intervjui proći izuzetno dobro. Sve što želite Vam je na dohvat ruke.

ZDRAVLJE: Volite praviti planove, iako se ti planovi često mijenjaju! Da biste uključili planiranje i raznolikost u svoj život, zamolite prijatelja da Vam bude partner u planiranju obroka narednih nekoliko sedmica.

Ovo je divan način da upravljate svojom ishranom i da se usput zabavite. Možete pronaći zdrave recepte i naizmjenično ih pripremati kako biste oboje uživali. Učinite svoje ciljeve uspješnim i zabavite se!

error: Sadržaj je zaštićen !!