DJEVOJKA se udala za krpenu LUTKU koju joj je majka napravila – a sa njim je i “DOBILA DIJETE”….

Kao mlada, devojka je često je išla na igranke i u izlaske, ali je najčešće bila sama, pa je njena majka, da se ne bi žalila što nema partnera – napravila krpenog Marsela.

Mejrivone Roha Moraes (37) zaljubila se u mušku krpenu lutku Marsela, koju joj je majka napravila kada je bila tinejdžerka.

Kaže da je, kada joj je majka prvi put pokazala Marsela, odmah znala da je to ljubav na prvi pogled.

Naime, Marselina majka se umorila od stalnog žalejnja njene ćerke na to da “sve druge devojke imaju nekoga, a ona je sama i nema s kim da se zabavlja i igra”, a čim je Marselo bio dovršen, devojka je znala da je on “onaj pravi”.

Usledila je burna romansa, pa je par odlučio da se venča, a njihovom jedinstvenom venčanju prisustvovalo je oko 250 zvanica. Za porodični život sa Marselom, 37-godišnjakinja kaže da je “divan”, iako priznaje da je njen suprug prilično “lenj”.

“Kao mlađa devojka često nisam imala partnera za forro (tradicionalni ples u severoistočnom Brazilu). Onda je Marselo ušao u moj život i odjednom je sve imalo smisla. Tako da sam odlučila da se udam za njega i bilo je divno, a onda smo nas dvoje uživali u prvoj bračnoj noći” – rekla je ona za Mirror.

Prisećajući se dana njihovog venčanja, Mejrivone, koja živi u Brazilu, kaže: “Bio je to divan dan za mene, veoma važan, veoma emotivan. On je muškarac kog sam oduvek želela u svom životu. Bračni život sa njim je divan. Ne svađamo se i on me potpuno razume, veoma je dobar i veran muž. Sve žene mi zavide zbog njega”.

Međutim, za srećan par nije sve “med i mleko”, jer je Meirivone jedina u vezi koja radi i plaća račune. “Marselo ima toliko sjajnih kvaliteta, ali njegova mana je što je lenj. On uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje” – objasnila je ona.

Nakon venčanja, mladenci su proveli nedelju dana na medenom mesecu u kućici na plaži u Rio de Žaneiru, a ubrzo su poželeli dobrodošlicu i svom detetu. Naime, u maju je Mejrivone, u pratnji medicinske sestre i lekara – rodila bebu koja veoma liči na tatu.

“Zaista me uznemirava kada ljudi kažu da je naš zajednički život laž jer sam odgajana da uvek govorim istinu i zaista sam srećna sa svojim mužem” – zaključila je ona.

Prenosi: vecernji.hr/prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!