DJEVICE USREĆUJU SITNICE; Jarčeve poštovanje; Rakove LJUBAV i privrženost..

Prema zvijezdama, svaki horoskopski znak ima svoju posebnu svrhu i nešto što mu je neophodno za sreću.

OVAN: Za ovaj znak zodijaka, sreća je postignuće. Da bi bili zadovoljni i ispunjeni, uvijek teže za postizanjem ciljeva koje sebi zacrtaju. Ne drži ih mjesto, nego cilj i akcija.

BIK: Bik je najsrećtniji kada je u romantičnom i maznom raspoloženju. Čulna uživanja su za Bikove neophodnost, a ljubav nije nekakav svetli ideal, nego pažnja, nježnost, poljupci, intima i romantika. Spremite se za važne životne promjene: Mlad Mjesec u znaku Škorpije će imati veliki uticaj na ova tri znaka!

BLIZANCI: Među gomilom ljudi, Blizanci se osjećaju smireno, stabilno i sretno. Kada možete da svakoga šarmirate i ostavite neizbrisiv utisak u razgovoru, vi ste u svom elementu.

RAK: Rak je potpuno sretan kada može da uživa u kvalitetno ispunjenom vremenu sa svojim prijateljima i voljenom osobom. Ljudska toplina, privrženost i izražavanje ljubavi i nežnih osjećanja, ispunjavaju srce i dušu svakog Raka.

LAV: Odgovornost i zasluge usrećuju svakog Lava. Ako ima čime da upravlja i rukovodi (pomoćnike u kuhinji, na gradilištu, u istraživanju) Lav je zauzet, važan i sretan. Ako ne radi ništa i ničim ne upravlja, Lavu je dosadno i gubi energiju.

DJEVICA: Djevice izuzetno vode računa o sitnicama i to ih čini sretnim. A to su sve one sitnice koje drugima promaknu prilikom analiziranja, ili planiranja. Kada svojom inteligencijom i sposobnošću da vode računa o detaljima olakšavaju drugima i usmjeravaju ih, tada su zadovoljne.

VAGA: Harmonija i sklad usrećuju Vagu. Dovoljno je da im dan prođe bez stresa, sukoba, bez remećenja planova, a najbolje – bez i jedne loše vijesti. Iako se to rijetko dešava, Vage su često sretne, jer se stalno trude da stvore i održe harmoniju.

ŠKORPIJA: Polje ispunjenja i sreće za Škorpiju su brojna iskustva i bliske osobe sa kojima ih proživljava i dijeli. Nema površnih zadovoljstava za Škropiju, ona voli da u svemu pronađe smisao i da ga duboko doživi.

STRIJELAC: Strijelac je brz i sreću dostiže, hvata i prestiže u trku. Čim ostvari jedan cilj, već postavlja sljedeći, jer je samo u tom nizu ispunjenja i izazova – sretan.

JARAC: Jarčevima je potrebno poštovanje i pažnja – ne samo jedne osobe, porodice, kruga prijatelja. On voli da ima sljedbenike, publiku, navijače, one koji u njemu vide primjer ili konkurenciju – kada su sve oči uprte u Jarca, on blista od sreće i zadovoljstva.

VODOLIJA: Vodolija pronalazi smisao u posvećivanju – bila to jedna osoba, posao, grupa ljudi, hobi, dobrotvorni rad, kada daje drugima, ona daje najbolje od sebe i tada je duboko u duši sretna.

RIBE: Ribama je potreban oslonac i stabilnost koju pruža grupa istomišljenika, onih koji su proživjeli slična iskustva ili imaju iste ciljeve, grupa za podršku. Ribe traže razumijevanje i podršku kako od porodice tako i od prijatelja, a kada su sigurne da ih imaju, sasvim su zadovoljne, piše wannabemagazine.com

error: Sadržaj je zaštićen !!