DETALJNA ASTRO ANALIZA ZA JUL za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije i Strijelaca…

Osobe rođene u znaku Vage, Škorpije i Strijelca – u mjesecu Julu bi mogli da očekuju sljedeće promjene na polju porodice, karijere i posla.

VAGA: Jul mjesec bi za vas mogao biti usmjeren najviše u pravcu karijere. Nema potrebe da sumnjate u sebe, već budite spremni da saslušate konstruktivnu kritiku na pravi način – svaki uspjeh iza sebe ima naporan rad.

Porodica: Vi važite za otvorenu i društvenu osobu, ali u prethodnom periodu ste se povukli u sebe. Vaša porodica je tu za vas i želi da im se otvorite i iskreno razgovarate o onome što vas muči. Samo kada ste iskreni jedni sa drugima možete pružiti pravu i iskrenu podršku.

Karijera: Kao što je već navedeno, mjesec jul bi mogao biti za vas najviše usmjeren u pravcu karijere. Vaša će karijera krenuti boljom putanjom. Ukoliko naiđete na izazove, ne odustajte olako. Isto tako, pripazite kakvim ste poslovnim ljudima okruženi i ko vam želi zaista dobro.

Finansije: Mjesec jul možda i neće biti najidealniji kada su vaše finansije u pitanju. Međutim, imaćete podršku dragih ljudi, pa ćete uspjeti da se izborite. Već krajem mjeseca biće bolja i zavidnija finansijska situacija.

ŠKORPIJA: Postoji mogućnost da ćete biti spremni na veće promjene u svom životu. Takođe, mjesec jul bi vam mogao biti naklonjen kada su blagoslovi u pitanju. Takođe, mogući su lijepi rezultati kada su vaši snovi u pitanju.

Porodica: Shodno tome da ste proteklih mjeseci možda manje vremena prvodili sa porodicom, zbog poslovnih obaveza, sada neće biti tako. Slobodno vrijeme koje ćete imati biće isključivo posvećeno porodici. U odnosu sa strijim članovima porodice, takođe ćete imati uspješnu komunikaciju.

Karijera: S obzirom na poslovne vještine koje ste pokazali, vrlo je moguće da za vas slijede neke bolje funkcije. Lidrestvo za vas nije strano, shodno tome, ukoliko dobijete neku vodeću poziciju budite i dalje vrijedni, istrajni i dobar primjer vašim kolegama. Oni koji su u potrazi za poslom, takođe moguć je uspjeh.

Finansje: Mogući su finansijski izazovi u julu mjesecu. Finansije vam i neće biti u baš najsjajnijom stanju. Ukoliko želite da uživate u finansijskim čarima, moraćete da razmislite gdje griješite i napravite malo bolji finansijski plan.

STRIJELAC: Vama se smješe dobre i interesantne prilike u julu mjesecu. Ukoliko budete znali da ih iskoristite, postaćete sve bolja i bolja verzija sebe. Vi ste neko ko je spreman vrijedno raditi zarad svojih ciljeva i snova.

Porodica: Na polju porodice astrolozi najavljuju jedno jako lijepo razdoblje. Vrlo je moguće da ćete uživati u dobrim odnosima sa supružnikom, djecom ali i ostalim bližim članovima porodice. Ukoliko sa nekim nemate najbolji odnos – popričajte jer ćete i sami shvatiti da mir nema cijenu.

Karijera: Iako važite za nekoga ko je uspješan i marljiv kada je posao u pitanju, obratite pažnju da budete odgovorniji i cijenite i vaše i tuđe vrijeme.

Nadređenima se možda neće svidjeti vaše često kašnjenje, što je svakako odraz nepoštovanja. Takođe, na taj način ne stižete sve na vrijeme da obavite, a to vam ne ide u prilog.

Finansije: Postojaće mogućnost određenih finansijskih ulaganja kada je posao u pitanju. Moguće je čak da ćete naići i na podršku od strane vašeg preduzeća. Ukoliko se dobro fokusirate i poslušate iskusne ljude – moguće je da ćete ostvariti profit, prenosi infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!