DETALJNA ASTRO ANALIZA ZA AUGUST za sve osobe koje su rođene u znaku Jarca, Vodolije i Ribe…

August mjesec je pred nama – shodno tome, astrolozi donose detaljnu astro analizu i šta na polju porodice, karijere i finansija mogu da očekuju ova 3 znaka.

JARAC: Cijenite stvari koje imate i koje vas okružuju. Avgust bi mogao biti povoljan mjesec za osobe rođene u ovom znaku – ukoliko budete prije svega zahvalni i spremni da se posvetite onome što želite.

Porodica: Avgust bi za vas trebao biti stabilan kada je porodica i odnosi unutar iste u pitanju. U prethodnom periodu iako su bili određeni izazovi, sada su oni iza vas. Kod vas će zračiti pozitivna energija, a mnogi oko vas će svjedočiti šta znači dobra porodična atmosfera.

Posao: Vrlo je moguće da ćete na polju karijere dobiti neke bolje pozicije. Takođe, ukoliko iste dobijete, to za vas ne bi trebao biti veći izazov, jer posao dobro znate i vladate njime. Ukoliko budete u poziciji nadređenog – zadržite dobre odnose sa vašim radnim kolegama.

Finansije: Oni koji su vrijedni i uspješni na polju posla, samim tim otvaraju sebi mogućnost i stabilne finansijske situacije. Tako je u ovom slučaju i sa vama. Avgust mjesec bi finansijski mogao biti povoljan za vas – samo ostanite posvećeni poslu.

VODOLIJA: Možda je došao povoljan period da izađete iz vaše zone komfora i malo više budete slobodniji kada su vaše ideje u pitanju. Dajte sebi priliku i moguće je da ćete svjedočiti iznenađenjima. Dok ne pokušate i ne znate da li ćete uspjeti.

Porodica: Sve obaveze koje imate oko vaše porodice, a djece naročito gledajte da obavite na pozitivan način, nema potrebe da na iste gledate kao na moranje. Provodite što više vremena u okviru porodice i budite dobar primjer ljudima oko sebe. Budite tu uz njih – kad god im je to potrebno.

Posao: Postoji mogućnost da vaša karijera u avgustu mjesecu krene ka boljem. Vrlo je moguće da ćete psotići ljestvicu više kada je vaša pozicija u pitanju.

Budite u društvu onih, sa kojima imate slične teme i interesovanja. Njhovo iskustvo samo vam može služiti. Nemojte prihvatati ne kao opciju, već se trudite da idete naprijed.

Finansije: Oni koji su vrijedni, imaće priliku da uživaju u plodovima svoga rada. Ostanite vrijedni i vaš trud će se i finansijski isplatiti. Ne pristajte na ništa manje od onoga što zaslužujete.

RIBE: Za osobe rođene u ovom znaku, avgust mjesec bi itekako mogao biti povoljan. Vas bi mogla pratiti sreća i prilike za dobre pormjene na određenim poljima života. Naredni mjesec bi za vas mogao biti u znaku napredovanja i rješavanja nekih stvari iz prošlosti.

Porodica: Takođe, na polju porodice bi vas mogla očekivati sjajna atmosfera. Nekako ćete biti posvećeni svim bliskim ljudima, i za vas će to činiti pravo zadovoljstvo. Vaš partner će svjedočiti koliko ste posvećeni i njemu, a i djeci. Kao i starijim članovima porodice.

Posao: Moguće je da ćete imati malo više posla nego inače, jer je dobra organizacija izostala. Kako god, nemojte se stresirati i polako posložite prioritete i šta prvo treba da odradite. To su pretežno zadaci sa kojima se vi možete nositi, prema tome zadržite vlastiti mir.

Finansije: Na polju finansija malo budite oprezniji. Bolje raspodjelite vaš novac i uskaldite obaveze koje imate. Nemojte trošiti novac na stvari koje vam nisu potrebne – na taj način samo sebi možete otežati situaciju.

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!