DETALJNA ASTRO ANALIZA ZA AUGUST za osobe rođene u znaku Raka, Lava i Djevice…

Šta Rakovi, Lavovi i Djevice mogu očekivati na polju posla, porodice i finansije, pročitajte – astrolozi su iznijeli detaljnu analizu.

RAK: Neka vaše usmjerenje u narednom periodu bude isključivo na vas same. Stavite sebe na prvo mjesto i slušajte svoju intuiciju. Znajte da sami sebe najbolje poznajate. Saslušajte tuđe mišljenje – ali ipak prvenstveno vjerujete sebi.

Posao: Karijera jeste važna, ali je važnije da radite posao koji vas ispunjava i koji volite. Prema tome, o tome razmislite. Moguće je da ćete upoznati ljude koji će vam dati priliku da pokažete vaše sposobnosti i talente. Iskoristite pružene prilike najbolje što možete.

Porodica: Miran i skladan period bi mogli da očekujete na polju porodice. Imaćete podršku partnera, ali i on vašu na svim životnim poljima. Posvetite se što više možete jedni drugima – a pogotvo neka vaše usmjereje bude ka djeci.

Finansije: Takođe, vaše finansije bi trebale biti stabilne i zadovoljavajuće. Kada znate kako na ispravan način usmjeravate vaš novac, tada ne naizlazite na veće probleme. Prema tome, nastavite kao i do sada biti racionalni i odgovorni.

LAV: Osobe koje su rođene u znaku lava, neka mjesec august iskoriste najbolje što mogu i znaju. Ovo može biti odličan period za vaše planove i želje. Ne osvrćite se puno na ljude koji osporavaju vaše sposobnosti.

Posao: Ne plašite se da se upustite u neke drugačije i novije izazove. Možda se baš tu krije vaš puni potencijal. Dajte sebi priliku. Takođe, oslonite se na ljude koji su vam podrška i koji već imaju iskustva u svom poslu – prepustite se istraživanju.

Porodica: Vi ćete jednako biti posvećeni kako karijeri tako i porodici. Znate da napravite dobar balans. Vas supružnik je u većini slučajeva spreman da vam bude od pomoći, ali i velika podrška. Provodite što više možete vremena u krugu porodice, prijaće vam.

Finansije: Ukoliko naiđete na određene finansijske poteškoće, nema potrebe da žurite i stvarate paniku. Polako, rješavajte jednu po jednu obavezu i stvari će ići ka boljem – fokusirajte se na posao i kako možete dodatno zaraditi.

DJEVICA: Neka vas prepreke na koje možda naiđete ne ograničavaju da postignete ono što želite. Imate i sposobnost i vrijednoću da bi postigli vaše ciljeve. Ako budete sigurni u sebe, imaćete priliku da uživate u plodovima vašeg rada.

Posao: Moguće je da će vas sreća pratiti u augustu mjesecu na polju karijere. Postojaće prilika da se stvari odvijaju u vašu korist i vodi vas ka dobrim rezultatima. Oslonite se na starije i iskusnije oko sebe kako bi postigli što bolje rezultate i uspjehe.

Porodica: Na polju porodice, potrebno je da malo bolje se oraganizujete. Neka vaša porodica ne ispašta zbog vašeg posla. Oni su vam najpotrebniji kao i vi njima, prema tome neka oni budu broj jedan kada je vaše vrijeme u pitanju.

Finansije: Mogući su određeni finansijski izazovi, ali nema potrebe za panikom i odustajanjem. Budite mudri i pametno rasporediti novac sa kojim raspolažete. Tako ćete uspjeti da ispunite i vaše obaveze – ali i želje koje imate.

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!