DELFIN, GOLUB ILI JELEN: “Izaberite životinju i dobićete moćnu životnu PORUKU – Test otkriva skrivene težnje LIČNOSTI”…

Neki psiholozi smatraju da smo povezani sa određenim osobinama nekih životinja, kao i da njihova simbolika može imati vezu sa našim karakterom.

U ovom testu ličnosti imate izbor između tri životinje – delfina, goluba i jelena. izaberite jednu od navedenih životinja i pročitajte koju poruku va vaš izbor donosi.

1. Jelen: U mnogim kulturama, jelen simbolizuje autoritet. Moguće je da će jelena izabrati ljudi koji su duboko osetljivi i intuitivni.

Jelen je spreman da promeni pravac i prilagodi se u trenutku. Ako ste izabrali jelena, verovatno težite da budete samouvereni i uspešni, ali istovremeno je važno da razvijete više nežnosti. Podsetite se na stare snove, neke čak i iz detinjstva, i omekšajte svoje srce.

2. Golub: Predstavlja mir, blagoslov i nove početke. Ako ste zabrinuti ili pod stresom, vreme je da pronađete novi izvor energije. Radite na unutrašnjemmiru.

Priuštite sebi mirnu atmosferu, oslobodite se u životu onoga što vas sabotira i šteti vam. Raširite krila i poletite u nove, pozitivnije horizonte.

3. Delfin: Delfini simbolizuju razigranost i duboku mudrost. Imaju veštu komunikaciju i međusobno jaku povezanost.

U keltskoj mitologiji delfini se ponašaju kao čuvari svih voda, a ako ste izabrali ovu životinju, verovatno se i vi lično suprotstavljate zagađenju, lošim stvarima, veštačkom i pokušavate da živite u skladu sa prirodom. Delfini takođe ilustruju krug života – kraj i početak nečeg novog. Takođe, delfini su simbol sreće, harmonije i uspeha.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!