DC Lead Erasmus Mundus Master u digitalnom komunikacijskom liderstvu 2024. godine…

Master u digitalnom komunikacijskom liderstvu (DClead) je Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) koji pristupa širokom i nedavnom polju digitalne komunikacije sa interdisciplinarnog i međunarodnog gledišta, spajajući naprednu akademsku raspravu s praktičnim znanjem i vještinama.

Master je razvijen u tri inovativne staze, u organizaciji četiri evropska univerziteta u Austriji, Danskoj, Belgiji i Holandiji. Studenti će imati priliku da studiraju na dva različita univerziteta (u zavisnosti od odabranog smjera) i provedu istraživački boravak u nekom od Akademskih partnera, ili praksu na jednom od Internship partnera.

Stres studenata je često veći kada uđu na fakultet. Promjene u akademskom okruženju i složenost domaće zadaće i finansijskog upravljanja, mogu biti opterećenje za mentalno zdravlje učenika. Korištenje kompanije koja pruža pomoć u njihovim studijama, kao što je moj esej, pomaže da vaša tranzicija bude glatkija i smanjite nivoe stresa.

Erasmus oko svijeta!

U DC Lead-u ćete imati priliku da studirate i putujete po cijelom svijetu.

Vi ćete studirati u:

-Prvi semestar: Salzburg (Austrija)

-Drugi i treći semestar: birajte između Kopenhagena (Danska), Brisela (Belgija) ili Wageningena (Holandija)

-Četvrti semestar i teza: idite na primjer u SAD, Australiju, Ganu itd. u jednom od naših akademskih partnera ili partnera za stažiranje

Službena web stranica

error: Sadržaj je zaštićen !!