“DANI u Novembru kojih bi se trebali PRIPAZITI” – 8 Novembra ne donosite bitne ODLUKE…

Veoma je važno pravilno planirati svoje vrijeme i planirati stvari za budućnost. Zato nam odlično pomažu i astrološke analize.

Znajući koji će dani novembra biti najopasniji i u kojim oblastima, moći ćete efikasnije planirati sve svoje poslove, izbjegavajući nevolje. 8. novembar je najopasniji dan u novembru. Stvar je u tome da nas na ovaj i dan čekaju dva opasna astrološka događaja.

Prvo je potpuno pomračenje Mjeseca u Biku. Na ovaj dan bolje da ne budete sami jer bi vas loše misli mogle navesti na pogrešne odluke.

Ako vas neko od rodbine ili prijatelja zamoli za pomoć budite mu pri ruci. Ako ste napravili neku grešku u prošlosti, onda će to 8. novembra vjerovatno doći na naplatu.

Zato morate pokušati učiniti više dobrih djela kako biste smanjili vjerovatnoću loših dogodovština. Konjukcija Sunca i Merkura znatno će pogoršati situaciju.

Kako ne biste izgubili kontrolu nad situacijom, ovog dana biste trebali biti malo suzdržaniji i ne žuriti u donošenju odluka.

-16. novembar – Venera ulazi u Strijelca. Do 9. decembra, mnogi od nas će biti skloni riziku. Ovo će biti posebno opasno za one koji su 16. primorani da se bave finansijskim poslovima, kupuju i donose sudbonosne odluke. Neodgovoran pristup će biti neprihvatljiv, posebno u oblasti zdravlja.

Ovo je najgori dan za ekstremne sportove i za zdravstvene eksperimente. Preporučljivo je da ovog dana ne pijete jaka pića. 21. novembar – Merkur u konjunkciji sa Venerom.

Merkur i Venera u konjunkciji jedno s drugim stvaraju vrlo moćna ispoljavanja negativne energije. Ovo će biti dan kada će mnogi od nas početi razmišljati o osveti.

Pokušajte da se ne sjećate loših stvari iz prošlosti ako ne želite pokvariti svoje raspoloženje. Ne pričajte o onome što se ranije dogodilo. Pokušajte se fokusirati na nešto pozitivno.

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!