DAME hroskopa koje najviše privlače MUŠKARACE: “Djevice su sjajan materijal za BRAK”…

Neke od dama horoskopa su toliko privlačne muškarcima da im je naprosto teško odoljeti. Žene rođene pod ova 4-ri horoskopska znaka mogu izluditi svakog muškarca. Astrolozi ističu koje su to dame.

STRIJELAC: Žene Strijelci vrlo često i lako osvajaju srca muškaraca. Aktivne su, lake za komunikaciju i neće se uvrijediti na sitnice.

Predstavnice ovog znaka su brižne i nježne. One znaju kako da zaštite svog partnera od rizičnih radnji i kako da ga sačuvaju od negativnih emocija.

OVAN: Žena Ovan posjeduje nešto mistično, tajanstveno i nedokučivo. Mnogi muškarci to smatraju intrigantnim i poželjeće istražiti tu njihovu stranu.

DJEVICA: Muškarce privlači sposobnost Djevica da žive skladno. Posmatraju ih kao prave porodične žene. Kada zavole ne gube interesovanje za partnera i njihova sposobnost da otvoreno govore o svojim osjećajima i željama imponuje muškarcima.

Više vole ugodnu veče kod kuće nego bučnu zabavu u klubovima, što ih čini sjajnim materijalom za suprugu. Osim toga, ove žene neće prevariti svog partnera. One su odane supruge i dobre majke.

LAV: Predstavnice ovog znaka navode muškarce da izgube razum zbog njih. One privlače pažnju poput magneta. One su atraktivne i dostojanstvene u isto vrijeme. Ove žene su prirodne kraljice – a muškarci će željeti da im pruže pažnju.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!