“DAME horoskopa kojima vjernost nije jača STRANA”: Žena Rak je VJERNA – dok ne dođe IMUĆNIJI…

Astrolozi su uvjereni da su sve naše karakterne osobine, pa čak i loše navike određene horoskopskim znakom. Čak i uključujući sklonost preljubi.

Stručnjaci su uvjereni da postoji nekoliko horoskopskih znakova koji se ne trude da budu vjerni u vezi. Hajde da saznamo koje to pripadnice ljepšeg spola nisu jake po pitanju vjernosti.

JARAC: Žene rođene pod ovim znakom ne mare previše za pitanja odanosti. Biće uz vas dok im bude odgovaralo. Potrebna im je stabilnost i udobnost. Ako to ne možete pružiti one odlaze.

Čim je njihova udobnost ugrožena, oni će otići u potrazi za boljom opcijom. Ove dame stavljaju novac i stabilnost iznad svega – ljubav je negdje ispod njih.

RAK: Ova žena je emotivna, ljubomorna i sklona ljutnji. Račice najčešće varaju zbog inata ili osvete. Ako je povrijedite, nemojte se čuditi ako završi sa tipom koji joj se udvara već neko vrijeme.

Umije biti jako vjerna ali njene lude emocije je navode na svašta. Za ove žene prevara i nije tako velika stvar, ali samo ako su one akteri koji su stupili u prevaru.

Ako su prevarene onda je to smak svijeta. Stalno su u potrazi za “avanturom”. Padaju na status i materijalne stvari pa zbog toga ih lako oduševi neko drugi ko je možda uspješniji ili imućniji. Vole zabavu, “avanturu” i nove senzacije.

BLIZANCI: Blizancima brzo dosade jedne te iste priče. Umiju biti zaista vjerne ako se posvete svojoj porodici, ali vrlo lako zalutaju jer se vode svojim emocijama.

Ako ne postoji niko ko im se udvara – onda je njihov partner na sigurnom. Ali čim se dovedu u iskušenje, pitanje je šta će se desiti. Jer ove žene vole da su poželjne – to im laska.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!