“DAME horoskopa koje odišu posebnom ljepotom čak i kad OSTARE” – Žena Lav je poput VINA…

Neke žene su kao vino, sa godinama postaju samo bolje. A tu veliku ulogu igra znak Zodijaka.

Ne može svaka žena zadržati sjajan izgled i zauvijek ostati lijepa. Ali određeni krug dama, rođenih u određenim horoskopskim znakovima to mogu. Neke predstavnice horoskopa imaju misterioznu moć koja im pomaže da zadrže mladost – a to su sljedeće:

BIK: Ove dame se u mladosti plaše starenja, ali ne bi trebale. S obzirom da vrlo promišljeno i pametno razmišljaju uvijek će donositi pravilne i racionalne odluke što se tiče njihovog izgleda i zdravlja.

Zbog toga obično vrlo dobro stare. Žene rođene u ovom znaku imaju osjećaj za lijepe i prefinjene stvari. To će im pomoći da uvijek dobro izgledaju.

LAV: Dame ovog znaka vole uvijek raditi na svom izgledu. Briga o svom zdravlju i izgledu za njih je glavni prioritet. Spremne su da ulože mnogo novca u svoju ljepotu, kako bi i dalje dobijale komplimente.

STRIJELAC: U bilo kom uzrastu, ove dame se trude da izgledaju mlado, ne samo fizički, već i na duhovnom nivou. Većinu vremena provode u teretanama ili na zabavama mladih. Sav njihov trud nije uzaludan, jer se kasnije vidi da su marljivo radile na sebi.

OVAN: Ove dame sa godinama ne gube svoju privlačnost i energiju. Zahvaljujući genetskoj predispoziciji i pomoći zvijezda, predstavnice zadržavaju sjajan izgled čak i u zlatnim godinama. Čak i kada ostare – lako se mogu takmičiti u ljepoti sa mladim zavodnicama.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!