DA li vam je VJERAN: “Sitnice koje mogu otkriti da li vaš muškarac ima DRUGU”…

Postoji onaj tip muškarca kojem je zavođenje žene jednostavno u krvi.

Njega jednostavno primijeti svaka žena i to ne samo da ga primijeti, već on svojom harizmom uspijeva i da održi njenu pažnju. To je tip muškarca kojeg upoznamo pa nas obori s nogu, i neprestano razmišljamo o njemu.

Savršenog muškarca krase neke vrline, koje ne možete prepoznati kod svakog pripadnika muške populacije. To su vrline zbog kojih poželimo sačuvati ga za sebe zauvijek, ali da li ih posjeduje vaš partner, to sigurno sada možete otkriti? Gospodin savršeni je:

FLEKSIBILAN; Savršeni muškarac ne dozvoljava da ga bilo šta iznenadi, uvijek je spreman da se dostojanstveno nosi sa situacijom, čak i onom nepredviđenom.

OBZIRAN: Spreman je da svojoj ženi pokaže da je ona na prvom mjestu. Ona jednostavno ima oslonac i podršku u svakom trenutku i zato je neopozivo zaljubljena u njega.

SIGURAN U SEBE: Ako je svjestan svojih kvaliteta i drži do sebe, on je jednostavno magnet za ženske poglede, jedan od onih kojima se teško odoli.

Ženama je vrlo bitno da je muškarac pored kojeg su, siguran u sebe jer tako one nemaju razloga da sumnjaju u svoj izbor. Upravo zbog te vrline žene se osjećaju sigurno i zaštićeno u njegovom naručju, a to je nešto što svaka žena traži u muškarcu.

Spreman da prihvati krivicu Mnogi muškarci zbog ponosa jednostavno neće priznati svoju krivicu, a pravi muškarac će bez problema reći da je kriv i da mu je žao kada to stvarno misli i osjeća. A jednoj ženi, to je ponekad sasvim dovoljno.

lepotaizdravlje.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!