“DA li vam je sudbina poslala muškarca ili je samo LEKCIJA” – Tri znaka koja to POKAZUJU…

Neki muškarci dolaze u vaš život kao test, a neki kao pravi dar sudbine. A da biste utvrdili da je to sudbina, vrijedi obratiti pažnju na znakove. Ako vidite barem 3 koja su ovdje opisana – onda je to vaša sudbina:

ZNAK 1: SLIČNOST ŽIVOTNOG SCENARIJA – Jedan od jasnih znakova da se u vašem životu pojavio muškarac po volji sudbine jeste sličnost s njim. To ne znači da imate sličan temperament.

Radi se o tome da ste prošli kroz slične testove na životnom putu. Na primjer, oboje imate tužnu prošlu vezu, ili volite iste filmove, ili dijelite zajednički hobi..

Obično vam takve slučajnosti omogućavaju da se zbližite sa svojim partnerom. I što je više sličnih trenutaka u vašim životima, to će vaša duhovna veza sa muškarcem biti jača u budućnosti.

ZNAK 2: VRIJEME U TIŠINI – Koliko dugo možete sjediti zajedno u tišini zajedno bez da vam ne dosadi – toliko se volite.

Ako vam muškarac zaista odgovara, onda nećete morati stalno da tražite teme za razgovor, nećete se osjećati neprijatno tokom perioda tišine i osjećaćete se udobno u tome.

ZNAK 3: SVI SU SREĆNI KADA VAŠEG PARTNERA RADI SREĆNIM – U nekim aspektima, jedan od partnera negativno utiče na drugog, potiskujući njegovu volju ili želje.

Takvi odnosi se nazivaju “toksičnim”. Štetnost te veze nadjačava ljubav, ma koliko jaka ona bila. Kada upoznate muškarca kojeg je poslala sudbina, tada u vašoj vezi neće biti negativnosti.

Učinićete sve da se osjećate lagano i slobodno u svom odnosu. On će se truditi da vaš život učini boljim, a vi ćete mu ukrasiti život. Takvi odnosi se nikada ne raspadaju kada naiđete na prepreke, naprotiv to čini vašu vezu još čvršćom, prenosi pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!