DA li se mačka PENJE ili SILAZI niz stepenice – “U ovom odgovoru se kriju vaše MANE I VRLINE”…

Psihološki testovi su zabavni upitnici koji nam mogu otkriti nešto zanimljivo o našoj ličnosti, karakteru, intuiciji ili podsvesti.

Svi na različite načine možemo posmatrati potpuno identične stvari, a ta naša percepcija može otkriti mnogo o nama. Ovaj psihološki test su osmislili stručnjaci i zasnovan je na moći zapažanja.

Sasvim je jednostavno: dobro pogledajte sliku i odgovorite na jednostavno pitanje – da li mačka ide gore, odnosno penje se uz stepenice ili silazi?

Mačka se penje uz stepenice: Ako vidite mačku kako se penje uz stepenice, to znači da ste osoba koja obraća pažnju na znakove. Istovremeno, postoji velika verovatnoća da ste veoma neorganizovani i naivni. Ali istina je da često uživate u životu iskrenije od drugih.

Mačka silazi niz stepenice: Ako vidite mačku kako silazi niz stepenice, to znači da ste osoba sa veoma dobrom intuicijom.

U isto vreme, stalno dovodite u pitanje sve što vidite ili čujete i postavljate mnoga pitanja. Vi ste idealna osoba ako je nekome potreban savet, jer uvek vidite situaciju iz više uglova.

Izvor: Najžena.rs, prenosi: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!