“ČETIRI najnesretnija znaka u 2023” – Oni će cijele godine biti SAMI…

Za neke horoskopske znake 2023. doneće ozbiljne turbulencije na privatnom planu pa će doći do naglih razvoda i raskida – a astrologija već sad ukazuje na to da će 4 horoskopska znaka završiti slomljenog srca zbog zaljubljivanjem u pogrešne osobe – koje će ih jako povrediti.

Saznajte jeste li među tim nesrećnicima u nastavku i, ako jeste, pripremite maramice za ovu godinu jer ćete se definitivno naplakati.

STRIJELAC: Strelci će se zaljubiti u osobu koja je nedodirljiva i emotivno nedostupna. Tako će celu 2023. provesti solo, bez da im je ljubav uzvraćena, te će se upuštati u prolazne afere samo ne bi li osobu koja im je stvarno u srcu izbacili iz glave.

OVAN: Rođeni u ovom znaku vole da na vrhu, a često ih privlače osobe koje laskaju njihovom egu. Tako se zaljubljuju u status, titule i prestiž, a ne gledaju u dubinu čoveka.

Ove godine tako bi mogli da zaljube u osobu visokog statusa, ali ona će im slomiti srce i ostaviti ih da pate mesecima.Taman će pomisliti da su “na vrhu sveta”, a onda će im se dogoditi da im neko zada udarac u leđa i da se razotkriju prevare koje su trajale sve vreme navodne zaljubljenosti.

BLIZANCI: Vazdušni znak Blizanaca ima potrebu da bude okružen ljudima, a na početku ove godine mogli bi da se upuste u strastvenu aferu s nekim ko ih uopšte ne gleda kao “ozbiljnu” opciju.

Zaljubiće se preko ušiju i pomisliti da su napokon pronašli svoju “mirnu luku”, a na kraju će se ispostaviti da su se posve prevarili u proceni.

RAK: Emotivnim Rakovima ova godina će u ljubavnom smislu biti jako teška.

Rakovi naime imaju tendenciju teškog zaljubljivanja nakon vrlo kratkog poznavanja druge osobe, pa ove godine mogu očekivati da će svoje srce pokloniti osobi koja će ih iskoristiti za sopstvene interese.

Vezaće se za nekoga ko će se pokazati dvoličnim i ko će se samo mesecima igrati s osećanjima Raka, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!