“ČETIRI horoskopska znaka očekuje zimski ljubavni TALAS” – Sprema im se “STRAST” kao iz filma u 2023. godini…

Pripremite se! Nekoliko horoskopskih znakova očekuje flert – zaljubljivanje i dobro raspoloženje u toku praznika.

Ribe – vama se ljubavna čarolija već dešava: Za neke pripadnike znaka Riba je već počela a za neke će početi , u oba slučaja vas čarolija prati i u 2023. godini. To je godina koja će obeležiti vaš ljubavni život.

Vi ste potpuno probuđena osoba koja je naravno zadržala deo svoje mašte i baš takav ljubavni partner se pojavljuje u vašem životi. Jedino šta je potrebno naglasiti je da ste vi sada “deca ljubavne sreće” i da je 2023 godina godina ljubavi za vas!

Bik – očekujte neočekivano: Kako se bliži kraj godine i dolaze nam praznici tako i kod vas vreme otkucava tik tak… Univerzum vam donosi najlepši ljubavni cvet!

Očekujete ludo zaljubljivanje i ludu ljubav koja zasigurno prerasta u jednu ozbiljnu vezu koja će biti krunisana brakom. To je ljubav koja će vas Bikove da pomeri sa zemlje, a to je u vašem slučaju baš teško! Uživajte i prigrlite ovaj decembar i januar.

Rak – vi već čujete crkvena zvona u ušima: I jeste tako je, niste se prevarili. Januar mesec za vas sprema veliko ljubavno iznenađenje. Ljubav o kojoj su pisali pesnici, ljubav od koje se koža naježi, ljubav o kojoj drugi zajedljivo šapuću.

To je ljubav kakvu svi priželjkujemo, a vama će se ostvariti! Od vas se ne traži ne traži ništa, samo je potrebno da se opustite i da udahnete duboko čaroliju univerzuma!

Lav – bilo da ste slobodni ili zauzeti vama sledi ljubav: Velika strastvena, jaka. Cela 2022. godina je bila poprilično naporna za vas ali se zato univerzum postarao da vam da najlepši ljubavni poklon za praznike.

Ako ste u emotivnom odnosu doživljavate bukvalno novu ljubav sa starim partnerom. Ako ste slobodni veliku ljubav upoznajete na mestu gde se najmanje budete nadali. To će biti onaj treptaj sekunde i vi ćete se prepoznati!

Izvor: Espreso/Srbija danas.

error: Sadržaj je zaštićen !!