“BUDITE oprezni sa kim raskidate VEZU” – Prekid sa 6 znakova horoskopa bi mogao biti PRAVI “PAKAO”…

Prekid je uvijek bolan, ali neki ljudi se sa tim nose toliko teško da prave velike drame i probleme. Prekid ponekad može biti tužan i neugodan, ali s predstavnicima određenih horoskopskih znakova bi mogao biti jako buran.

BIK: Kombinacija tvrdoglavog raspoloženja i osjećaja posesivnosti pretvara ove ljude u opasna stvorenja.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Oni teško podnose raskid i često prave velike drame. Ako ne pripadate njemu, onda nikome nećete pripadati – to je Bikov moto.

BLIZANCI: U početku, prekid veze s Blizancima čini se ide lagano i bez nepotrebne drame, a onda se odjednom niotkud pojavljuje njihov “zli dvojnik” vođen željom da se osveti i pokaže kakvu ste strašnu grešku napravili izgubivši ih.

RAK: Oni možda i neće imati loše namjere ali njihova osjećajnost će ih natjerati da čine sulude stvari. Raskid bi ih mogao učiniti toliko ranjivima da bi bili u stanju učiniti sve da se ne raziđete na lak način.

LAV: Lavovi bi bili normalni bivši da nisu toliko sebični. Imaju vrlo visoko samopoštovanje, pa ne mogu razumjeti kako ste sebi uopšte dopustili da raskinete s njima.

Lav je ratnik, osvajač i vladar cijelog svijeta, i velika je čast biti u njegovom društvu, a vi ste samo beznačajna osoba koja to ne cijeni – i on će vam to jasno dati do znanja.

VAGA: Vrlo su arogantni, pa se neće ustručavati da vam kažu sve najgore o vama što su možda do sada prećutali. Jasno će vam dati do znanja da niste ništa bolji od njih.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

ŠKORPIJA: Oni su tihi, zamišljeni i vrlo tajnoviti nakon rastanka. Možda pomislite kako ste se lako izvukli i riješili Škorpije ali vjerovatno ni ne slutite kakva vam se osveta sprema, prenosi pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!