Brandonova istraživačka stipendija 2023-2024. – Sveučilište Cambridge, UK…

Rok za prijavu: 4. travnja 2023. godine.

Centar za međunarodno pravo Lauterpacht sa zadovoljstvom poziva na prijave za stipendiju Brandon Research Fellowship 2023-2024, koju velikodušnim darovima financira g. Michael Brandon MA, LLB, LLM (Cantab.), MA (Yale) (1923.-2012.) i g. Christopher Brandon.

Lauterpacht centar pruža bazu za istraživanje u Cambridgeu pravnim praktičarima i akademicima iz cijelog svijeta. Brandon Fellow će biti dobrodošao kao dio zajednice gostujućih znanstvenika u Centru.

Dok su u Cambridgeu, gostujući znanstvenici imat će priliku susresti se s drugim istraživačima u svom području i potiču se da u potpunosti sudjeluju u aktivnostima Centra, uključujući predavanja petkom i seminare u tijeku gostujućih suradnika/znanstvenika. Gostujući znanstvenici imaju pristup knjižnici Centra, Sveučilišnoj knjižnici (na zahtjev) i Pravnoj knjižnici Squire Law Library Pravnog fakulteta.

Posebno se razmatraju kandidati koji rade u područjima povezanima s projektima i aktivnostima stipendista LCIL-a.

Stipendisti moraju izraditi izvješće o svom radu na engleskom jeziku na kraju svoje stipendije i pohraniti u Lauterpacht Center sve publikacije koje proizlaze iz rada poduzetog tijekom stipendije. Podršku dobivenu od Brandon Research Fellowship pri LCIL-u treba zahvaliti u publikaciji.

Prednost će imati kandidati koji su državljani članica Europske unije; članice Commonwealtha; Argentina; Brazil; Čile; Kina; Japan; Panama; Srbija; Švicarska; i Sjedinjene Američke Države.

Prednost će imati kandidati koji nemaju sredstava za dolazak u Centar, a koji još nisu bili u Centru. Posebno su dobrodošle prijave iz regija ili zemalja nedovoljno zastupljenih među bivšim gostujućim stipendistima LCIL-a.

Prijave za Brandon Research Fellowship 2023-2024 trebaju se sastojati od:

  1. ispunjen prijavni obrazac uključujući nacrt predloženog istraživanja;
  2. životopis (maksimalno četiri stranice);
  3. dvije preporuke koje je sudac poslao na communications@lcil.cam.ac.uk

Svi dokumenti trebaju biti pripremljeni na engleskom jeziku.

Podnositelj zahtjeva mora osigurati da njegova/njezina prijava bude dostavljena e-poštom na communications@lcil.cam.ac.uk do navedenog roka.

Podnositelj zahtjeva također je odgovoran osigurati da se referentna pisma dostave poštom ili s institucionalne adrese e-pošte dotičnog recenzenta do navedenog roka. Nažalost, prijave pristigle nakon navedenog roka ne mogu se razmatrati.

Pažljivo pročitajte Brandon Research Fellowship 2023-2024: Smjernice za podnositelje zahtjeva prije nego što ispunite obrazac za prijavu.

Rok za prijavu za Brandon Fellowship 2022. je utorak, 4. travnja 2023.

Uspješni kandidat bit će kontaktiran u roku od tri mjeseca od datuma zatvaranja.

Izvor: Više informacija – Službena stranica OVDJE.

error: Sadržaj je zaštićen !!