“BOJA odjeće koju nosite može uticati na vaše RASPOLOŽENJE” – Ako vam fali energije, nosite ZELENU…

Ako se u vašem životu pojavila crna rupa iz koje ne vidite izlaz, prava boja odjeće pomoći će vam da vratite sreću. Svaka nijansa je korisna na svoj način, pa je važno znati kako je i u kojim situacijama je potrebno koristiti.

Crna boja: Iz nekog razloga, mnogi ljudi misle da crna boja plaši sreću, ali to nije tako.

Ako vam je iznenada trenutno naišao jako težak period obratite pažnju na odjeću koju često nosite. Ako ste u periodu u kojem se iz nekog razloga ne možete fokusirati na posao i dobrobit, te vas stalno ometaju neke sitnice, crna boja odjeće pomoći će vam da se fokusirate na najvažnije.

Kada imate puno posla i briga, crna će vam pomoći da ostanete fokusirani i pravilno odredite prioritete.

Crvena boja: Ako je vaša loša situacija izazvana nedostatkom motivacije, malodušnošću i dosadom, kao i niskim samopoštovanjem, crvena odjeća i dodaci mogu vam priskočiti u pomoć.

Ova nijansa u čovjeku budi interes za život, a takođe mu pomaže da ide naprijed, uprkos porazima, razočaranjima i problemima. Ako se bojite da vam entuzijazam možda neće biti dovoljan, pokušajte da češće nosite crvenu odjeću.

Žuta: Ako je vaš život pun malodušnosti, briga, emocionalnih problema, onda će žuta boja pomoći da to popravite. Žuta boja nam omogućava da na svijet gledamo s optimizmom. Ako vas nešto uznemiri i dovede do poraza u ljubavi ili poslu, nosite odjeću ove nijanse.

Zelena boja: Ako ste lišeni fizičke snage, a zaista vam je potrebna – češće nosite zelenu odjeću. Ova nijansa budi snagu u našem tijelu i čini nas otpornijima.

Ako vam je teško ustati ujutro, ne spavate dovoljno, osjećate se loše i nemate energije – zelena boja odjeće će vas prodrmati.

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!