BOGATA nasljednica kaže da je trošenje novca njenih roditelja poput POSLA sa punim radnim VREMENOM…

Roma Abdeselam je TikTok zvezda koja je nedavno šokirala svoje fanove video klipom koji je objavila na svom nalogu @therealsahd u kom je opisala koliko novca troši na dnevnom nivou.

Influenserki nije strano da deli svoj ekstravagantni način života, jer često snima svoj skupi nakit i odeću poznatih dizajnera.

Nedavno je rekla da je potrošila više od 50.000 dolara u samo jednom danu – kupujući robu od Gučija, Diora, Šanela i Prade.

Roma iz Njujorka kaže da je trošenje novca svojih roditelja pretvorila u “posao” koji joj je “veoma, veoma zabavan”. “Svakog dana se probudim ujutru, doručkujem, idem na trening, a zatim idem u kupovinu sa svojim drugaricama – i to je moj život bez posla” – rekla je nedavno za New York Post.

– Nekim danima potrošim i do 50.000 dolara. Često me prevare prodavci koji kažu nešto poput: “Oh, ovo je poslednja Chanel egzotik.” a ja onda pomislim: “O moj Bože, moram da imam sve ove primerke – Potrebni su mi!”

Roma nije otkrila čime se njeni roditelji bave, ali je rekla da su je i ranije prekoravali zbog preteranog trošenja ili joj čak ukidali novac. Međutim, to nikada ne traje dugo.

U drugom klipu koji je podelila na TikTok-u, Roma je pokazala kako izgleda njen prosečan dan kada ode kod kozmetičarke: “Morala sam da potrošim 600 dolara na nove obrve” – kaže ona u videu.

“Nakon što sam sredila obrve, otišla sam u bar da se napijem, pre nego što sam otišla u kupovinu”.

U međuvremenu, u drugom video snimku pokazala je niz računa, koji uključuju 2.221 dolara za odeću, 2.774,28 dolara za donji veš i 2.264,81 dolara za još dizajnerskih stvari.

Pre pandemije, Roma je najavila da planira da pokrene svoj biznis – ali je poslednje dve godine nezaposlena. Sada redovno objavljuje na TikTok-u i tamo ima dosta pratilaca – a njen broj obožavalaca raste iz dana u dan.

Prenosi: metro.co.uk, prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!