BIVŠA sobarica objavila snimak i RAZOTKRILA sve ‘prljave tajne’ hotela: “Oni se peru jednom godišnje”…

TIktokerka Dženiz Ričard iz Kanade objavila je snimak u kom je otkrila sve ugostiteljske tajne, koje je naučila radeći godinama u jednom hotelu. Snimak je za kratko vreme postao pravi hit na društvenim mrežama – iskazivajući šok i iznenađenje.

Prvo što je u snimku savetovala svoje pratioce jeste da ne leže na pokrivaču koji se nalazi na krevetu, jer se ne pere često koliko i posteljina.

-“Radila sam u hotelu pre nekoliko godina i želela bih da vam ispričam sve tajne koje možda niste znali. Većina hotela ne pere prekrivače između smena gostiju u sobi. Grozna stvar je što se to radi samo jednom godišnje – ne ležite na njemu, skinite ga” – upozorava.

Dženiz takođe preporučuje izbegavanje konzumiranja bilo koje tečnosti iz čaša koje su na raspolaganju u sobama.

-“Gotovo svaka soba koju rezervišete ima flašu vode za piće i čaše. Ne pijte iz njih, jer se ne menjaju sve dok deluju čisto! Naravno, menjaju se ako se vidi da su gosti pili iz njih, ali ako izgledaju kao da ih nisu pipnuli, čekaju sledećeg gosta” – otkrila je Ričard.

Ona takođe ističe da ne bi trebalo da hodate bosi po tepihu, jer iako se redovno usisava, vrlo retko se dubinski čisti. Ipak, opisala je i neke pozitivne strane boravka u hotelu.

-“Ako imamo slobodnih soba, možemo vas nagraditi apartmanom ili vam dati bolju sobu bez ikakve naknade. Neki hoteli imaju politiku ‘stopostotnog zadovoljstva’, što znači da ukoliko vam se nešto ne sviđa, kažete menadžeru i dobićete to u svojoj sobi” – govori u videu.

Njen poslednji savet odnosi se na doručak i na to da možete zamoliti osoblje da vam pripremi obrok paket, koji možete poneti sa sobom, ako ne stižete na doručak na vreme.

Ovaj snimak izazvao je reakcije i drugih sobarica, koje su tvrdile da se u njihovim hotelima prekrivači često peru, ali isto tako i da poznaju ugostiteljske objekte u kojima to nije slučaj.

@janessarichard

Spilling some 🍵 as an ex hotel employee! #fyp #pregnant #pregnancy #canadianmamas #momlife #toddlermom #hotelsecrets

♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes

Izvor: jutarnji.hr, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!