BIKOVI nježni i suptilni; Zaljubljene Ribe se ne znaju PRETVARATI – Najnježniji znakovi horoskopa…

Svako od nas želi imati sreće u ljubavi i biti srećan u vezi – da bi to postigli skloni smo traženju partnera koji će nam to i omogućiti i ispuniti naše želje.

Svako od nas ima različite zamisli kada je ljubav i partner u pitanju, pa shodno tome ne može svaki partner usrećiti svakoga.

Za ovih 5 znakova horoskopa smatra se da su pravi sinonim za nježnost:

RIBE: Ribe se jednostavno ne znaju pretvarati. One iskreno kažu šta osjećaju i pritom su jako emotivne. One će iskreno reći da su se zaljubile ili da vole i to će dokazati postupcima.

Neće biti sklone da štede na svojim djelima i uvijek su spremne da iznova osvajaju srce partnera. Pored njih teško može da vam bude dosadno i bezlično.

LAV: Predstavnici ovog znaka svoju samostalnost i neovisnost pokazuju isključivo samo u društvu. Kada su sami sa svojim partnerom, to je već druga priča. Oni se tada pretvaraju u nježna i topla bića. Oni su spremni pokazati ljubav partneru i kroz riječi i kroz djela.

BIK: Možda ne biste pomislili na njih, ali bikovi to svakako jesu. Nježni i suptilni. Sa njima je samo potrebno uspostaviti povjerljiv odnos. Kada vi njima pokažete ljubav, povjerenje i sigurnost znajte da će vam isto sigurno biti vraćeno.

RAK: Osobe rođene u ovom znaku su itekako vezani za svoje najmilije. Njima nije problem da za svog partnera prirede iznenađenja i pokažu koliko im je stalo.

Osobe koje su partneri ovom znaku neće osjetiti šta je to manjak pažnje. Osjetljivi rak je uvijek spreman pružiti toplu emociju.

VAGA: Ovo je jedan od romantičnijih znakova zodijaka. One su rijetko kada sklone nekoga da povrijede i razočaraju. Ako su odlučile da uđu u vezu, tada daju sve od sebe.

Jasno će pokazati partneru koliko im je stalo i boriće se za taj odnos. Ukoliko su u vašoj blizini navedeni znaci zodijaka, pravi ste srećnici. Sve navedene ličnosti su dosta romantične, pozitivne i ugodnih osjećanja, prenosi infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!