AUGUST će biti “savršen” za ova 3 horoskopska ZNAKA…

Svi se radujemo letu, jer je puno mogućnosti i zabavnih iskustava, a mi imamo više energije da se tim iskustvima i prepustimo. Međutim, ovog augusta će najviše uživati ova 3 horoskopska znaka – kojima će sve ići od ruke.

Djevica – Osećate se privlačnije i poželjnije nego ikad: Ako već niste, tokom sledećeg perioda osetićete intenzivan uticaj Venere i Marsa – zvezde i planete su na vašoj strani i inspirišu vas da sa punim samopouzdanjem sledite svoje snove.

Osećate se bolje nego ikad, spremni ste na sve i jednostavno ćete uživati u pažnji koju dobijate. Baš kao i Lavovi i vi doživljavate svoj najbolji period do sada i trebate to da iskoristite. Da li već imate plan?

Ovan – Vreme je za zaljubljivanje, ali i za buđenje kreativnosti: Energija koja vas okružuje i prati je pozitivna i strastvena – u svakom smislu te reči!

Čini se da vas univerzum ohrabruje da oslušnete, primetite i oslobodite sve svoje (kreativne) instinkte ovog meseca – svet je vaše igralište – a vi zaista želite da se povežete sa svojim unutrašnjim detetom kome nedostaje zabava i lepe uspomene.

Sada znate šta da radite. Budite spremni da ponovo verujete u magiju, jer upravo to vas čeka u narednom periodu.

Lav – Vi ste glavna zvezda i svesni ste toga: Ovo je prosto vaš mesec. Sve čega se latite ide vam od ruke, puni ste samopouzdanja i privlačite pažnju gde god da se pojavite.

Pretvarate sve što dotaknete u zlato i tako ste neverovatno dobri u tome da budete to što jeste. Iskoristite ovaj mesec da ostvarite sve svoje planove jer jednostavno ništa – ali ništa ne može poći po zlu.

Izvor: Aura.ba, prenosi: Prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!