APRIL ovim znakovima donosi NOVAC – “Stiže im ogroman dobitak, pare će se lijepiti za njih”…

Dodatna zarada ili dobitak su uvek dobrodošli. A, tu nam u pomoć priskače i astrologija koja nam otkriva mnoge stvari, pa i to koji će horoskopski znakovi biti najsrećniji u ovom mesecu – posebno kada je novac u pitanju.

Vodolija: Ekscentrična Vodolija konačno će pronaći način da svoje ideje naplati. Isplatiće im se rad i trud, a dobiće veliku podršku od prijatelja i u radnom okruženju.

Vodolije u ovom period imaju izražen fokus i uspeh im je prioritet. Ako istraju i niko drugi im ne zaokupira pažnju, uspeh im je zagarantovan.

Ovan: Generalno ova godina je srećna za Ovnove, a oni će povoljnosti posebno osetiti na polju finansija. Planeta Jupiter, koja vlada srećom i bogatstvom, nalazi upravo u Ovnu, otud i tolika sreća za pripadnike ovog vatrenog znaka.

Ovnovi su hrabri i samouvereni, a u aprilu će te njihove osobine biti posebno izražene. Smeše im se izuzetni projekti, napredak u karijeri, a neki će čak postati poznati. Ovo nije vreme kada treba da sumnjate u sebe. Osluškujte intuiciju i ne dozvoljavajte da vas pokolebaju tuđa mišljenja.

Prenosi: Krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!