Amazon – plaćeno stažiranje 2023. godine za međunarodne studente…

Amazon je uputio pozivnice za 10.000 pripravnika da sudjeluju u njihovim programima plaćenog pripravništva u različitim uredima. Studenti, bez obzira na razinu obrazovanja (bilo da diplomiraju, da su diplomirali ili trenutno pohađaju dodiplomski, magistarski, MBA ili doktorski studij), dobrodošli su da se prijave za Amazon Internship 2023. Kao renomirana i ekspanzivna tvrtka, Amazon pruža raznolik niz mogućnosti stažiranja posebno prilagođenih studentima.

Stažiranje u Amazonu prihvaća pojedince iz cijelog svijeta, bez obzira na njihov zemljopisni položaj. Sva stažiranja na Amazonu obično su plaćena i nude atraktivne naknade i pogodnosti. Brojna su mjesta za stažiranje dostupna diljem svijeta, što ga čini jednim od vodećih stažiranja u svijetu. Osim konkurentne naknade, pripravnici Amazona također mogu uživati dodatne beneficije kao što su pomoć pri stanovanju, potpora u prijevozu i zdravstveno osiguranje.

Pojedinosti o stažiranju:

-Hosting tvrtka: Amazon stažiranje

-Lokacije: uredi/skladišta diljem svijeta

-Broj stažiranja: 10.000

-Financijske pogodnosti: Potpuno plaćeno i financirano

-Važna napomena: Uspješno stažiranje u Amazonu može dovesti do potencijalnog razmatranja za poziciju diplomiranog studenta unutar tvrtke.

Trajanje stažiranja:

Datumi početka stažiranja mogu varirati u različitim razdobljima tijekom godine. Osim toga, trajanje stažiranja može biti u rasponu od 3 mjeseca do 6 mjeseci ili čak 12 mjeseci.

Financijske koristi:

-Kao tvrtka vrijedna trilijun dolara, Amazon osigurava da su njegovi pripravnici dobro zbrinuti. Svi pripravnici na Amazonu dobit će sljedeće pogodnosti:

-Konkurentna plaća

-Mogućnosti umrežavanja s kolegama pripravnicima

-Događaji o stažiranju, uključujući serije govornika, panele za pripravnike, sesije o principima vodstva i sesije o vještinama pisanja na Amazonu
Mogućnosti mentorstva i razvoja karijere.

Pripravnička plaća:

Stažiranje na Amazonu dolazi uz velikodušnu naknadu. Pripravnici će dobiti:

-Mjesečna stipendija od 8000 dolara za pokrivanje troškova vezanih uz obroke, stanovanje i prijevoz.

-Također se može osigurati zdravstveno osiguranje kako bi se osigurala dobrobit pripravnika.

Područje pripravništva:

-Znanost o strojnom učenju

-Prodaja, oglašavanje i upravljanje računima

-Operacija, IT, inženjering podrške

-Kupnja, planiranje, upravljanje zalihama

-Razvoj softvera

-Znanost o podacima

-Poslovni razvoj

-Upravljanje operacijama

-Prodaja i oglašavanje

-Ljudski resursi

-Financije i računovodstvo

-Marketing

-UX dizajn

Lokacije za praksu:

Amazon nudi praksu na globalnoj razini, s mogućnostima dostupnima u raznim zemljama. Glavne lokacije za stažiranje uključuju Sjedinjene Države, Kanadu, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačku, Indiju, Japan, Kinu, Australiju i druge zemlje.

Kriterij prihvatljivosti:

-Amazon Internships je otvoren za kandidate iz svih zemalja, osiguravajući raznoliku grupu kandidata.

-Da bi ispunili uvjete, kandidati trebaju imati relevantno znanje i stručnost u odabranom području.

-Amazon pozdravlja studente iz različitih obrazovnih sredina, uključujući one s preddiplomskim, diplomskim ili doktorskim stupnjem.

-Kandidati bi se trebali moći obvezati da će se pridružiti i završiti cijeli program stažiranja.

Proces odabira:

Proces prijave za stažiranje u Amazonu uključuje sljedeće korake:

-Online prijava: Kandidati su dužni svoje prijave poslati putem internetske platforme.

-Proces ocjenjivanja: Kandidati će proći kroz proces ocjenjivanja, koji može uključivati različite evaluacije ili testove za procjenu njihovih vještina i kvalifikacija.

-Intervju: Kandidati koji uđu u uži izbor bit će pozvani na intervju, gdje će imati priliku pokazati svoje sposobnosti i potencijal.

U Amazonu podržavaju načela jednakih mogućnosti i ne diskriminiraju na temelju spola, boje kože, rase ili nacionalnog podrijetla. Čvrsto vjeruju u promicanje različitosti i srdačno dočekuju kandidate iz svih krajeva svijeta.

Kako se prijaviti:

Kako bi se prijavili za praksu na Amazonu, svi kandidati moraju ispuniti online postupak prijave. Navedene su sve dostupne uloge i pozicije za stažiranje, a pojedinci mogu odabrati staž koji je u skladu s njihovim vještinama i interesima. Za više informacija i pristup službenoj web stranici za prijave, molimo slijedite priloženu poveznicu.

Primijeni sada

error: Sadržaj je zaštićen !!