“AKO želite jaku i stabilnu VEZU, bježite od muškaraca rođenih pod ova dva horoskopska ZNAKA” – Oni nikako nisu pravi IZBOR…

Postoje znaci Zodijaka na koje ne možete računati ako u odnosu tražite stabilnost.

Ima i onih koji će, bez obzira na odgovornost sa kojom treba da se nose, učiniti sve da vaša veza bude ispunjena i srećna. Pogledajte na koje znakove ne možete da se oslonite, a koji su ipak dobri za vas.

Horoskopski znaci koji su najbolji u vezama:

VAGA: Vaga je jedan od dva znaka kojima vlada Venera, pa ih samo ova činjenica čini veoma privlačnim za sve ostale znakove Zodijaka. Vage su jednostavno stvorene za veze.

Venerina energija govori o ljubavi, novcu i odnosu, a Vage su dobro upućene u sve ove oblasti. Šarmantni su, lepo obučeni, elokventni, društveni, i više nego srećni da pređu dodatnu milju za nekoga do koga im je stalo.

Vaga vlada i Sedmom kućom partnerstva, koja je najvažnija kuća na koju treba gledati kada je romantična posvećenost u pitanju.

Vage se neće stideti obaveza, a iako mogu da se nose sa neobaveznim vezama, one će ostati sa osobama sa kojima vide sebe u budućnosti. Bilo da se radi o poslu, prijateljstvu ili romantici, imati Vagu pored sebe je prava sreća.

BIK: Bik je drugi znak pod vladavinom Venere, i oni bivaju veoma predani partneri u vezi. Ovaj znak je najsenzualniji znak od svih. Kao i njihove kolege Vage, imaju istančan estetski smisao; ali imaju tendenciju da imaju mnogo više zemljanih vibracija.

Bik nije senzualan ili atraktivan kao Vaga. Prelepi su na “devojka” ili “momak iz komšiluka” način. Imaju slatke osmehe, i poseduju tihu odlučnost koja je nenadmašna od strane bilo kog drugog znaka u horoskopu.

Bikovi su veoma romantični. Takođe su nepokolebljivi, snalažljivi i ne plaše se napornog rada u posvećenoj vezi. Njihova energija je veoma iskrena – ono što vidite je ono što dobijate ovim znakom. A ono što dobijate je lojalan partner koji će uvek biti tu kada vam zatreba.

Horoskopski znaci koji su najgori u vezama:

VODOLIJA: Vodolije su veoma društven vazdušni znak koji je apsolutno fiksiran na ličnu slobodu, pa ih nije lako zadržati. Jednom kada se posvete, nemaju problema da ostanu stalno; ali problem je privući im pažnju.

Njima vlada Uran, oni imaju tendenciju da budu veoma komplikovani i teški za razumevanje. Takođe su hladni i udaljeni – retko pokazuju emocije.

Vodolije se često doživljavaju kao snežne pahulje – one na neki način pripadaju svima i uopšte ne vole da budu vezane. Dakle, čak i ako su romantično dostupne, razmišljaće unapred o tome kako će izgledati stvarna obaveza, i neće im se nužno svideti ono što vide.

Društveni su, inteligentni i jako druželjubivi, ali im sve brzo dosadi. Ako ne možete da zadržite njihovu pažnju, oni su najverovatnije znak u zodijaku koji ume da nestane bez traga.

STRIJELAC: Vrlo slično Vodoliji, Strelci ne mogu mirno da sede, a takođe ne vole da budu ograničeni. Vodolije će se skrasiti ako nađu pravog partnera, ali Strelac živi u stalnom stanju slobode, pa posvećenost nije jača strana ovom znaku.

Imaju tendenciju da furaju veoma ekscentričan način oblačenja, a vi ćete ih ili voleti ili mrzeti. Nije im bitno; stvarno ih nije briga šta drugi misle.

Strelčeva radoznalost je legendarna, i iako je ovaj kvalitet koristan u mnogim oblastima života, romantične veze nisu jedna od njih. Strelci su ozloglašeni partneri, i najgori su serijski prevaranti i narcisi, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!