“AKO želite da Novembar bude SRETAN i pun obilja, pet stvari izbacite iz ŽIVOTA” – Kako da vam ovog mjeseca sve krene od RUKE…

Svaki novi period u životu donosi šansu za pozitivnu promenu i napredak, a novembar je mesec kada se priližavamo kraju godine – kada sumiramo svoje odluke i kreiramo nove namere.

Ali da bismo privukli te blagodeti i učinili novembar mesecom uspeha i sreće, važno je da neke stvari izbacimo iz svog života – ono što nas sputava i ograničava.

Saznajte kojih stvari treba da se oslobodite u novembru kako biste privukli sreću – novac i uspeh:

-Pohlepa: Uzmite i iskoristite sve šanse koje vam život pruža, ali je važno da ne pređete granicu i budete pohlepni.

Pokušajte da date ljudima svoje vreme, energiju, nemojte raditi nikada na štetu drugih. Vaš život je mnogo bolji i skladniji kada radite sa drugima, nego protiv njih.

-Odobrenje od drugih ljudi: Pokušajte u novembru da izvežbate sebe da ne tražite potvrdu od drugih ljudi za ostvarenje svojih snova.

Oslobodite se pritiska okruženja i krenite ka svojim snovima sa puno samopouzdanja. Retko kada ćete uspeti da svi budu zadovoljni, sada se posvetite sebi.

-Težnja ka idealu: Nema ništa loše u tome da se trudite da dobro radite svoj posao ili da uvek izgledate najbolje što možete, ali ponekad je to veoma iscrpljujuće.

U novembru pokušajte da smanjite iscrpljujući perfekcionizam i prestanite da kritikujete sebe. Na kraju dana pohvalite sebe na svemu što ste učinili.

-Odlaganje: Ne odlažite sreću i ne čekajte da vam se iznenada dogodi bolje sutra. Aktivirajte se, sada i odmah, već danas napravite korak ka dobrim stavrima koje vas očekuju. Očekuju vas divne stvari kada započnete proces promene – da li ste spremni?

-Misli o prošlosti: Prestanite mislima da se vraćate u prošlost, ne razmišljajte o bivšim ljubavima, starim greškama i propustima, već o tome kakve ste lekcije naučili. Ne zadržavajte se na osećanjima koja su u prošlosti. Stvorite nove veze i nova iskustva.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!