“AKO želiš džentlmena moraš da budeš DAMA” – Deset razloga zašto vas privlače GUBITNICI…

Pametna si, samostalna, atraktivna žena sa jasnim životnim vrijednostima i sjajnim smislom za humor. Ipak, jako ti je teško da pronađeš partnera. Uvijek završiš u vezi sa toksičnim partnerom. Zašto te privlače gubitnici?

-Vaše granice su jako fleksibilne. Da ne bude pogrešno shvaćeno, fleksibilnost je jako važna u partnerskom odnosu, ali ako negdje povučete crtu onda ne poštujte svoje granice.

-Iznova dajete nove šanse osobi koja vas ne poštuje.

-Od partnera očekujete da brine o vašim finansijama. Lijepo je biti razmažen, ali morate naučiti brinuti o sebi.

-Iako ste sjajna mlada žena, sebe ne postavljate kao priroritet. Postoji mnogo različitih ljudi koje treba da upoznate kako biste na kraju pronašli pravu osobu za vas. Istražujte i ne pristajte da manje od onoga što zaslužujete.

-Ponašaćete se hladno i takva će vam postati i veza. Naravno da treba da budete opušteni, nema potrebe za dramom i tenzijom, ali hladnoća neće donijeti ništa dobro.

-U partneru vidite ličnost koju treba popraviti i promijeniti. Ukoliko krenete ovo da radite, oboje ćete biti ogorčeni.

-Kada ste u vezi, ne smijete da sakrivate neke važne dijelove sebe. Budite ono što jeste i dopustite partneru da vas prihvati i voli baš takve.

-Očekujte od partnera da ponudi sve, a vi ne dajte ništa. Ako hoćete džentlmena, morate da budete dama.

-Negativan način razmišljanja jeste zapravo uzak način razmišljanja. Ne budite negativni jer će se na kraju sve ostvariti.

-Ni sami niste sigurni šta želite i očekujte od vašeg odnosa, pa to zbunjuje partnera. Ako želite brak i porodicu, onda treba da prestanete da provodite vikende po diskotekama sa nekim muškarcima koji su vam samo usputne stanice, prenosi infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!