“AKO želi da vaša veza bude tajna, držite ga podalje od svog ŽIVOTA” – Iz ugla jedne ŽENE…

Nije lako kada moraš biti u vezi i čuvati je u tajnosti – a najradije bi na sav glas svima govorili da ste zajedno.

Ti vidiš da vaša veza ima potencijala i smatraš da biste bez sumnje mogli biti odličan par, jer u suprotnom ne bi ni bila sa njim. I čini vam se da vam on uzvraća ljubav i pažnju, ali insistira da vaša veza ostane u tajnosti.

On ne želi da vas neko vidi zajedno, ne želi da te drži za ruku dok šetate. Ne želi da bilo ko pomisli da bi između vas moglo biti nešto ozbiljno. Ponekad imate osjećaj da ga je sramota i da mu je neugodno da ga neko vidi sa tobom.

Srce ti se slama kada želiš da ga zagrli, a on ti ne dozvoljava da mu se približiš. Boli te što je, kada ste sami, toliko nježan i pažljiv prema tebi, a kada ste u javnosti toliko je ravnodušan – hladan i to nije onaj čovjek u koga ste se zaljubili.

Ti to sve ignorišeš jer se bojiš da bi ga mogla izgubiti ako bilo šta kažeš. Ne želiš započinjati svađu i ne želiš da on misli da praviš frku bez razloga. Svaki put kada pokušavaš razgovarati sa njim o njegovoj porodici on te ignoriše i skreće temu.

Dokle misliš to dozvoljavati? Dokle misliš dozvoljavati da se tako ponaša prema tebi i da te drži u tajnosti? Nemoj dozvoliti da te dobre stvari koje imate zadržavaju u vezi.

Ako tebe krije od drugih, vjerovatno mnogo toga krije i od tebe. Ostaješ ovoj vezi jer se nadaš da će se nešto promijeniti, ali do te promjene možda nikada neće doći.

Njega nije briga šta ti želiš, on odbija da se upusti u vezu sa sobom jer ne želi obavezu. Treba ti muškarac koji te neće čuvati u tajnosti – koji će biti ponosan na tebe i koji će te bez srama predstaviti svima.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!