“AKO uz sebe imate njih onda ste pravi SRETNICI” – Najveće dobrice u HOROSKOPU…

Blago vama ukoliko pored sebe imate ovaj divni znak Zodijaka. Naravno – riječ je o Vagama.

Kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, Vaga preuzima glavnu ulogu. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za Vagu, posebno ono koje je na ličnom nivou.

Sa svojim pobedničkim mentalitetom i kooperativnošću nisu skloni da budu dugo sami. Vaga je vazdušni znak, izraženog intelekta i pronicljivog uma.

U prirodi joj je da je inspirišu interesantne knjige, nesavladive diskusije i zanimljivi ljudi što joj rasteruje dosadu. Vladajuća planeta Vage je ljubitelj lijepih stvari – Venera, pa je kvalitet uvek važniji od kvantiteta za osobe u ovom znaku.

Okružene su umjetnošću, muzikom i prelijepim mjestima kako bi mogle da dostignu svoj puni potencijal. Pošto su po prirodi kooperativne, vrlo često rade sa drugima na kreativnim projektima. Vagu fascinira ravnoteža i simetrija.

Često su to osobe koje cijene ravnopravnost, ne podnose nepravdu gdje god ona bila i čine sve da je otklone. Nisu skloni suočavanju bez razloga i više vole da sačuvaju mir, gdje je to moguće. Baš kao što su potrebna dva predmeta za ravnotežu tako i Vage češće biraju da su u grupi ili paru, nego da su sami.

Najveći problem za Vage je kada su prinuđene da biraju stranu. Ponekad provedu previše vremena u spoznaji i argumentaciji svake strane pa zaborave da uopšte imaju svoje mišljenje.

Često se i rasplinu u svojoj neodlučnosti. Nije rijetko vidjeti da Vage polude u donošenju odluka kada se uključi još koji argument ili mišljenje. Ključ je naravno u toj “svetoj” ravnoteži kojoj toliko teže.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!