AKO ste u potrazi za ljetnom ROMANSOM – Obratite pažnju na ova 3 horoskopska ZNAKA…

Ukoliko želite da vam ovo leto bude obojeno zabavom, avanturom i neobaveznim viđanjem sa nekim – onda se fokusirajte na osobe rođene u nekom od ova 3 horoskopska znaka.

Možda će vasa romansa biti prolazna i veoma kratkog roka, ali garantovano ćete uživati i ostaće vam neprocenjive uspomene, kojih ćete se sećati do kraja života.

Ovo su horoskopski znaci sa kojima ćete imati najuzbudljiviju letnju romansu:

VAGA: Vaga je neverovatna opcija za letnju avanturu jer je vrlo spontana, a istovremeno se ne libi da kaže šta misli, želi i oseća.

Ako ste u potrazi za nekim ko će vas pratiti na plesnom podijumu, ko će poći sa vama na noćno kupanje ili ‘upasti’ na nečiju zabavu, Vaga zna kako da izvuče maksimum iz svake od navedenih situacija.

DJEVICA: Ako vrsta avanture koju tražite ovoga leta uključuje piknike i dugačke šetnje sa sladoledom u ruci, razmislite o tome da odete na dejt sa Devicom – koja je zaljubljive prirode. Device su sjajne za laganu zabavu – jer su često jako slatke i ne vole kad su stvari previše intenzivne.

Ako ste u potrazi za zabavnim danom koji je ispunjen letnjim aktivnostima, a nije vam nužno da strgnete odeću jedno sa drugog – Devica je savršen znak. Naravno, može da se dogodi da završite sa Devicom u krevetu i definitivno se nećete razočarati, ali to nije njihov prioritet.

OVAN: Ako tražite super zabavnu i prilično intenzivnu letnju “avanturu”, ne morate da tražite dalje od osobe rođene u znaku Ovna. On ne voli ništa više od ljubavnog “maženja” i paženja.

Morate znati da verovatno neće otkriti osećanja koja gaji prema vama, jer ne želi da bude ranjiv – barem ne u početku. Međutim, kada je reč o zabavi i avanturi – Ovan zna kako da se fokusira na ludi provod.

Izvor: miss7.24sata.hr, prenosi: prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!