“AKO poklonite ljubav ovom horoskopskom znaku – on će vam zauzvrat dati 3 puta VIŠE”…

Kada ovaj znak ima nekoga ko ga sluša, ko veruje u njega, onda se oseća kompletnim.

Dajte mu priliku da pusti svoj duh da poleti i osjetit ćete njegovu ljubav koja će vam se vratiti trostruko. Oni su ti koji će imati hvatač snova okačen u autu ili na prozoru.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Niko ne može bolje da uhvati san od njega. Sanjavanje nemogućih snova im je prirodno.Oni znaju kako privući publiku svojom pozitivnom vibracijom i kako učiniti da nešto jednostavno poput šećerne vode izgleda veće i bolje nego što zaista jest.

Strijelac sanja velike snove. Jupiter, najveća planeta, njihov je planetarni najbolji prijatelj. Jednostavno ništa ne može zaustaviti njihovu maštu.

Strijelac je onaj koji može gledati u horizont i vidjeti mogućnost u apsolutno ničemu. Bez obzira koliko je mračna situacija, pravi Strijelac može izmisliti sve moguće scenarije da preokrene situaciju.

Neki od drugih znakova bi mogli reći Strijelcu da su njegove ideje apsurdne i nedostižne. Bez obzira na to, Strijelac će ionako živjeti svoj život. Nije ga briga šta drugi misle. Kada vidi nešto što ga inspiriše, baci se u to umom, tijelom i duhom, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!