“AKO čovjek nije voljen veća je šansa da NEĆE OTIĆI” – Pet razloga zašto…

Žene koje daju previše ljubavi i pažnje svom muškarcu mogu dobiti suprotnu reakciju od njega. Žene koje žele zadržati svoje muškarcana sve moguće načine čine sve da budu dobre i voljene – ali svi znamo da čovjek izgubi pojam o vrijednosti nekih stvari sve dok ih ne izgubi.

Žene koje vole svim srcem ponekad i guše svog partnera. Pogotovo one žene koje ne znaju na pravi način iskazati svoju ljubav pa to čine kroz kontrolisanje ili pretjerano dodirivanje.

Muškarci, za razliku od žena, rijetko stavljaju ljubavne odnose na prvo mjesto, jer obično imaju drugih jednako važnih ciljeva kojim teže. Zbog toga se ne udubljuju u odnose do maksimuma i ne vole da budu previše vezani sa svojom partnerkom.

Recimo da su muškarci kao police u vašem domu. Vi im posvećujete mnogo pažnje, čistite ih, perete, brišete prašinu, ali već sljedeći dan prašina ponovo padne i vi ponovo sve radite ispočetka.

Te police se sijaju kratko, a već sutradan se zaprljaju i vaš trud kao da je u vodu pao. Dok postoje žene koje puste da se prašina nakuplja nekoliko dana, pa onda kada izglancaju svoje police one zasijaju posebnim sjajem i čini se da su zahvalnije na tome.

Tako može biti i sa muškarcima. Što im više pažnje posvećujete oni se više na to navikavaju i prestaju vidjeti koliko ste dobre prema njima.

Ako ne želite da vaš muškarac ode važno je da mu tu i tamo prisjetite šta ima i šta može izgubiti. Ako čovjek nije maksimalno voljen veća je šansa da neće otići. A evo i pet razloga zašto:

– Kada mu ne dajete apsolutnu ljubav on će se uvijek boriti da dobije više.

– Više će primjećivati vašu vrijednost.

– Više će cijeniti sve sitnice koje činite za njega.

– Manje će imati želju da potraži ljubav kod druge.

– Shvatiće da je pronašao pravu ženu. Ne savjetujemo vas da zapustite svoje police i da ih ne čistite mjesecima. Međutim, smatramo da može biti jako korisno pustiti ih nekada da se zaprljaju – kako bi i same police shvatile da njihov sjaj zavisi od vas.

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!