5 NAJPAMETNIJIH horoskopskih znakova – U jednom je rođen i Nikola Tesla…

Ovi znaci djeluju vrlo mistično, ali to je uglavnom zato što rade na briljantnim idejama i planovima.

VODOLIJA: Ovaj horoskopski znak najviše je povezan s filozofijom. Vodolije često oduševe okolinu inovativnim pristupom rješavanja problema, a kroz život koračaju s mišlju da je sve ostvarivo.

ŠKORPIJA: Škorpije su vrlo osjećajne i obuzete turbulentnim emocijama. Svakodnevno sebi i drugima postavljaju razna intelektualna pitanja, a nije im strana ni moć viđenja kroz iluziju što najčešće koriste kako bi promatrali društvenu dinamiku.

BLIZANCI: Osobe rođene u znaku Blizanaca odlično se snalaze u društvu jer, kao i Škorpije, sjajno procjenjuju društvenu dinamiku. Najviše ih zanimaju sociološka i politička pitanja, a njihova izvanredna moć planiranja donosi novi pogled na svaku situaciju.

VAGA: Vagama su najbitnije harmonija i estetika. Najčešće razmišljaju o uticaju umjetnosti na opšte blagostanje čovjeka, a svakodnevno im se po glavi motaju i pitanja o pravdi i društvenim problemima.

RAK: Rakovi su najosjetljiviji horoskopski znak, a ta ih činjenica veže za neprestano razmišljanje o životnim pitanjima. Vrlo često primjećuju ono što drugi ne vide, a u prilici haosa reaguju bolje nego bilo ko drugi. Ono što je zanimljivo, veliki naučnik i inovator Nikola Tesla je rođen baš u znaku Raka, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!