4 najplemenitija horoskopa ZNAKA: “Dobrota im je u krvi – na njih uvijek možete da se OSLONITE”…

Ova 4 horoskopska znaka plene svojom dobrotom. Oni su pažljivi, staloženi, odani i uvek spremni da pomognu – imaju veliko srce.

VAGA: Vage su veoma darežljive i velikodušne. Ako se prijatelju pokvari automobil, Vaga će doći po njega i pomoći da se auto popravi. Ako prijatelj nema novca, Vaga je spremna da “priskoči” finansijski.

Ako dođe do iznenadnog nevremena, Vage će nekome dati svoju jaknu, računajući da im je potrebna više nego njoj. Vage vole da učestvuju u humanitarnim akcijama, a sklone su I da volontiraju u dobrotvorne svrhe.

STRIJELAC: Strelčevi tačno znaju šta da kažu kako bi nekome ulepšali dan. Ne veruju da nečiji uspeh oduzima njihovom, pa ako neko ima više uspeha, od sveg srca će čestitati.

Ako im se sviđa nešto što nosite ili nešto što steuradili, oni će vas pohvaliti. Skloni su da udele komplimente. I uvek su iskreni.

RIBE: Ribe su drage jer su odmerene, brižne i pune empatije. Imaju veliku sposobnost promišljenosti, a budući da su intuitivni, instinktivno znaju šta je ljudima potrebno.

Vole opraštanje i uvek žele da pomognu drugima kad god su u prilici. Potrebno im je dosta da odustanu od nekoga. Bez obzira na sve, budite sigurni da će vam uvek čuvati leđa.

JARAC: Neki Jarčevi deluju previse ozbiljno i fokusirano da bi bili ljubazni, ali zapravo su jedan od najljubaznijih horoskopskih znakova.

Uvek će prvi poželeti da nekome pomognu, tako što će preuzeti zadatak koji toj drugoj osobi predstavlja teret. Vrlo su odmereni, dragi i strpljivi.

Ne teraju ljude I ne požuruju ih zbog svojih potreba, već ih puštaju da idu svojim tempom, ohrabrujući ih i podržajući. Uvek su spremni da nekome pomognu a kad tourade, uglavnom ne traži ništa zauzvrat.

RAK: Ovaj znak zodijaka se uvek interesuje za druge i spreman da sasluša voljenu osobu kad god je potrebno. Nisu od onih koji su samo dobri na rečima, već svoju plemenitost pokazuju delima. Izuzetno su brižni.

Ako je neko uznemiren, a ne otkriva zbog čega, Rak će dati sve od sebe da mu se ta osoba poveri. Sve će da učini kako bi pomogao voljenima. Ako je neko odlučan u nameri da ne želi pomoć, Rak će to poštovati. Ali – to ga neće sprečiti da brine.

Piše: Žena.rtl.hr, prenosi: Prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!