“13 afirmacija za početak proljeća 2023. godine” – Rečenice koje privlače pozitivno u život, a izbacuju negativnost i stres…

Svako godišnje doba donosi sa sobom niz promena i transformacija – a proleće je period kada se sve budi, cveta i podstiče nas n na razvoj.

Zato je važno da tokom proleća pronađete pozitivne vibracije, oslobodite se negativnosti i osvestite šta je ono dobro i sjajno na čemu vredi da zahvalite.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

U sticanju optimizma možete praktikovati pozitivne afirmacije, optimistične rečenice i fraze koje će vas ohrabriti da prihvatite sebe, prigrlite promene i menjate se nabolje. 13 afirmacija za proleće 2023. godine:

– Dajem sve od sebe, svo razumevanjem kako bih naučila i uradila ono što želim: Ova afirmacija podstiče samosaosećanje i potvrđuje da radite najbolje što možete sa informacijama i resursima koji su vam u ovom trenutku dostupni. Pomaže da se smanji samokritičnost i poveća samoprihvatanje.

– Otpuštam očekivanja i prihvatam ono što jeste: Ova afirmacija promoviše osećaj mira i smirenosti, oslobađajući vas od očekivanja i pritisaka koje stavljamo na sebe ili druge. Podstiče prihvatanje sadašnjeg trenutka i prihvatanje onoga što jeste, umesto da pokušavate da kontrolišete ili promenite stvari.

– Otvoren sam za nove perspektive i rast: Ova afirmacija vam omogućava da budete otvoreni i spremni da učite i rastete. Promoviše osećaj radoznalosti i avanture, pre nego otpor ili strah od promena.

– Pratim svoje srce i verujem svojim instinktima: Ova afirmacija vas podržava u preduzimanju akcija u skladu sa vašim ličnim vrednostima i uverenjima. Podstiče vas da verujete svom unutrašnjem glasu i sledite svoju intuiciju, umesto da tražite spoljnu potvrdu.

– Verujem u svoju sposobnost da pronađem radost, baš kao i oni oko mene: Ova afirmacija pomaže da povećate vaše samopoštovanje i samopouzdanje podsećajući vas da imate isti potencijal za radost i sreću kao i drugi. Podstiče vas da se fokusirate na svoje snage i dostignuća.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

– Koristim zahvalnost da transformišem svoja iskustva: Ova afirmacija promoviše osećaj zahvalnosti i uvažavanja za ono što imate u svom životu. Pomaže da pomerite fokus sa onoga što nedostaje na ono što imate – što vodi ka većoj sreći i ispunjenju.

– Prihvatam magiju koju donosi svaki novi početak: Ova afirmacija pomaže da se podstakne osećaj uzbuđenja i iščekivanja novih prilika i iskustava. Podstiče vas da prihvatite promenu i vidite mogućnosti koje ima svaki novi početak.

– Povezan sam sa osobom kakva želim da budem i životom koji želim: Ova afirmacija vam pomaže da ostanete fokusirani na svoje ciljeve i težnje i da održite vezu sa vašim željenim “budućim ja”.

– Prihvatam podršku i inspiraciju iz svih izvora: Ova afirmacija vam pomaže da budete otvoreni i prijemčivi za pomoć i inspiraciju drugih, kao i svoju sopstvenu intuiciju.

– Sve što mi treba je u meni, u ovom trenutku i sa svakim dahom: Ova afirmacija podstiče osećaj unutrašnje snage i samopouzdanja, i pomaže vam da iskoristite svoje unutrašnje resurse i potencijal.

– Moje putovanje pripada meni: Ova afirmacija naglašava osećaj lične odgovornosti i vlasništva nad vašim životom i iskustvima. Pomaže vam da preuzmete odgovornost za svoj put i odluke.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

– Priznajem i poštujem svoja prošla iskustva dok ostajem puna nade i slobode: Ova afirmacija vam pomaže da prihvatite svoja prošla iskustva, učite iz njih i krenete napred sa pozitivnim izgledom i nadom. Podstiče vas da se oslobodite prošlosti i fokusirate se na sadašnjost i budućnost.

– Moje srce je lagano i slobodno, nije opterećeno stresom: Ova afirmacija pomaže da se smanji stres i anksioznost podsećajući vas na mir i slobodu koju imate u sebi. Podstiče vas da se oslobodite briga i fokusirate se na ono što vam donosi radost i mir.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!