10 STVARI KOJE žene često rade a muškarci ih PREZIRU…

Savjetnica za ljubavne odnose će navela šta treba iskorijeniti, ukoliko želite da ga osvojite na duže staze.

Rori Rej, savetnica za muško-ženske odnose smatra da navedeno svaka dama treba da izbjegava, a umjesto toga treba da bude zabavna, opuštena, kulturna i smjerna.

Javljate se prvi: To uključuje i kada ga zovete da mu kažete nešto zanimljivo što ste čuli ili pročitali ili da ga pitate zašto vas prvi nije nazvao. Umesto toga, pričekajte da vas nazove. To znači da mu je stalo do vas i da želi opet da vas vidi.

Inicirate kontakt: To uključuje slanje mejla, SMS poruka ili bilo kakav drugi pokušaj uspostavljanja kontakta. Nakon prvog sastanka, muškarcima to može biti previše i lako ih može udaljiti. Ako želite ponovno da vidite najbolje je da ga obavestite o datumu i pričekate da vam se prvi javi.

Opsjedate ih prijedlozima ili planovima: Pozovite ga da vam se pridruži, ali nemojte preterati s predlozima. To bi ih moglo udaljiti od vas. Pustite da muškarci preuzmu odgovornost.

Ispitujete ih kako se osjećaju: Ovo posebno uključuje pitanje šta oseća prema vama ili prema vašoj vezi. Kod muškaraca to može izazvati strah ili pritisak pa je bolje ne postavljati takva pitanja dok je veza „sveža“.

Mislite da ga možete promijeniti: Nikada ne izlazite s muškarcem kojeg nameravate da promenite na bolje ili za kog mislite da će se sam promeniti. To se ne događa. Povredićete sebe ili njega. Umesto toga, budite s nekim ko vam se sviđa i s kim delite slične interese.

Tražite savršenstvo: Jedna stvar koju morate odmah shvatiti je da savršenstvo ne postoji. Niko nije savršen. Zato nemojte biti previše izbirljivi.

Previše žurite: Ako želite dugoročnu vezu, najbolje je da idete polako. Prvo se dobro upoznajte, a tek onda spavajte zajedno. Nemojte mu sve omogućiti na prvom sastanku.

Često ste negativno raspoloženi: Niko ne želi biti s nekim ko je uvek negativno raspoložen. Izlasci bi trebalo da budu zabavni i uzbudljivi.

Previše ste sebični: Ako sve planirate prema svom rasporedu onda to nije fer prema vašem partneru koji se trudi da vam udovolji. U vezi je sve stvar kompromisa, a ako niste spremni za to, nešto morate menjati.

Pokušavate pronaći ‘onog pravog’: Ako u svakom pokušavate pronaći ‘onog pravog’ odmah to prestanite. Sigurno ga nećete odmah pronaći na prvom sastanku, ali s vremenom hoćete. Što više nekog upoznajte, to oni postaju oni ‘pravi’. Nikada nemojte imati velika očekivanja na prvim sastancima, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!